Zullen we kristalwater maken?

Zullen we kristalwater maken?

Edelsteenwater maken werkt vitaliserend en het is heerlijk! Je lichaam bestaat voor 60% uit water en een positief geladen kristal toevoegen aan je water doet echt wonderen.
Je merkt het direct en het smaakt nog een stuk lekkerder (zachter) ook!

Maar Je kan niet met iedere edelsteen water maken. Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts zijn wel de bekendste.

 

Dit is hoe je het doet :

Je legt je schone edelstenen in een glazen kan en die vul je met met liefst gewerveld water. Soms zie je van die ‘tornado wervelwind’ aparaatjes in een speelgoed winkel. Hiermee kan je twee felssen aan elkaar koppelen en zo het water van de enen fles in de andere wervelen. Door je drinkwater van een fles in de andere te wervelen neutraliseer je het water. Daarna doe je er een positief geladen kristal in om het water mee op te laden.

Laat het water 6 uur staan en gebruik het als gewoon drinkwater. Je kan de kan zo iedere keer weer makkelijk bijvullen, zolang je het kristallen maar onder water laat staan.

Goede combinaties :

Om drinkwater mee te maken zijn: bergkristal voor helderheid en nieuwe energie. Amethist met bergkristal voor inzicht en kracht. Amethist, rozenkwarts en bergkristal voor harmonie.

 

Indirecte Methode :

Misschien moet je even wennen aan het idee dat er een kristal in je water kan zit?  In dat geval kan je ook de indirecte methode gebruiken.
Leg een bergkristal met de punt naar de kan toe. En leg hier eventueel een andere edelsteen achter. Zo blijven de stenen buiten de kan.
De bergkristal geleidt de energie van de geneeskrachtige steen vanzelf het water in. Laat het drie uur zo staan en gebruik het om positieve ontwikkelingen op een specifiek gebied waar je aandacht voor wilt te ondersteunen.

Je zal verbaasd zijn hoeveel beter kristal of edelsteen water smaakt als je het vergelijkt met normaal kraanwater. En dan heb ik het nog niet eens over het revitaliserende effect en de invloed die het heeft op jouw energie.

 

Probeer het maar eens! Ik wordt er heel vrolijk van en ben super benieuwd of jij er ook zo enthousiast over bent!

Laat je het me weten?

 

Groetjes,

 

 

 

 

P.S. Aan al onze zelfgemaakte juweeltjes wordt een helder gezuiverd bergkristal toegevoegd. Kijk er als je het draagt zo af en toe eens naar en herinner jezelf onbewust aan de subtiele energie die het sieraad voor je bij zich draagt.

 

 

Foto : Vitajewels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *