Zo laad je je Edelstenen sieraden op

Zo laad je je Edelstenen sieraden op

EDELSTENEN REINIGING & VERZORGING :

Alle edelstenen die voor de InTu sieraden worden gebruikt zijn stuk voor stuk met aandacht voor je uitgezocht en gereinigd waardoor ze schoon, helder en gezuiverd bij je aankomen.
 
Wat leuk is om te doen is je sieraad even in je handen te nemen als je ze binnen krijgt. Je kan, als je dat leuk vindt, je positieve intenties dan vanuit rust op de stenen richten. En de stenen hier als het ware mee opladen. Zo maak je je sieraad nog persoonlijker en nog meer van jou.

Aan bijna ieder InTu juweeltje zie je ook een helder gezuiverd bergkristal zitten. Dit is er om de energie van je sieraad constant mee op te laden.

De energetische werking van je juweeltje werkt het beste als het met enige regelmaat zuivert en reinigt.

De manieren waarop je kan reinigen en opladen zijn :

  • Plaats je edelstenen sieraad gedurende 24 uur op de aarde of tak van een gezonde plant die je in huis hebt (in je tuin mag natuurlijk ook).
  • Leg je sieraad minimaal 4 uur in het zon of volle maan licht. (volle maan licht is zachter. Let op want o.a. amethist, aquamarijn, fluorriet, kunziet, opaal, rozenkwarts, toermalijn en turkoois kunnen door de zon verkleuren)
  • Leg je sieraad als je naar bed gaat (gedurende minimaal 6 uur) op een stukje seleniet of bergkristal.

Je zult zien dat je edelstenen er direct weer van gaan stralen als je dit doet. En over je gold filled of zilveren sieraad zelf kan je natuurlijk altijd even een zacht doekje halen om het weer te laten glanzen.

Omdat er veel meridianen in je pols lopen is een armband trouwens de meest directe manier om de energie van de edelstenen te voelen en in je lichaam op te nemen. De InTuition armbanden uit onze Energy Inspiration collectie zijn bijvoorbeeld niet alleen prachtig maar ook gemaakt van 100% natuurlijke edelstenen met een zeer hoge frequentie.

Wil je onderzoeken welke edelsteen er op dit moment echt bij je past?

Dan moedig ik je graag aan om je intuïtie te volgen. Op  de InTu edelstenenpagina zie je een overzicht van de edelstenen waarmee ik meestal werk.
Kijk naar de afbeeldingen van de edelstenen. Klik hem aan om alle sieraden met deze edelsteen te bekijken en de bijbehorende energie en betekenis te lezen.
Het zal je verbazen hoe goed die nu bij je past.

 

Heb je nog vragen over het opladen van je edelsteen sieraden? laat het me gerust weten.  Ik vind het altijd leuk om van je te horen.

 

Groet,

Maud

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *