Winactie – Kwan Yin armband

Winactie : Kwan Yin armband

Zondag 29 september 2019 is het Red Dress Day.

1 op de 3 vrouwen overlijd aan de gevolgen van hart en vaatziekten en deze dag is in het leven geroepen om hier aandacht aan te geven. Want het vrouwenhart is nu eenmaal anders dan het mannenhart en nog lang niet iedereen is zich hiervan bewust.

Kwan Yin, de vrouwelijke Boeddha, is de elegante Godin van mededogen en onvoorwaardelijke liefde.
Ze helpt je om controle los te laten en je zachte vrouwelijke kant te accepteren.

Om je er aan te herinneren vooral lief te zijn voor jezelf, geven we ter gelegenheid van Red Dress Day drie Kwan Yin armbanden weg.

Wil jij een van deze drie rode Kwan Yin armbanden met jaspis edelstenen winnen?

Maak dan een leuke foto van jouw ‘Red Dress’ (alles in rood worden wij blij van en keuren we goed), plaats hem hieronder onder of zet hem bij onze actie post op facebook of instagram. Like ons op facebook en of volg ons op instagram en laat ons weten dat je wilt winnen. Het maakt niet zoveel uit hoe jouw foto ons bereikt, als hij ons maar bereikt. Delen is lief maar hoeft niet.

Maandagavond 30 september 2019  loten we de winnaars onder de deelnemers en die krijgt de betekenisvolle jaspis Kwan Yin boeddha armband dan zo snel mogelijk thuis gestuurd.

 

Have a Happy Red Dress Day.

 

Groetjes,

 

 

 

 

Maud

 

P.S. De Kwan Yin armband herinnert je eraan om van het leven te genieten: leef gezond,  breng tijd door met vrienden, ga naar de sauna, lach veel en wees lief voor jezelf!
Jaspis geeft rust, stimuleert de verbeelding en zet ideeën om in actie.  En fysiek staat Jaspis bekend om zijn positieve invloed op de bloedsomloop en spijsvertering.
De toegevoegde Bergkristal kraal werkt zuiverend en versterkt de energie van de armband.

1 antwoord
  1. Natasja keuter
    Natasja keuter zegt:

    Prachtig symbool ! Geniet en leef.. jaa daar weet ik alles van.. te veel gezien en meegemaakt.. op werk en in privé .. zal een foto plaatsen op Facebook

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *