WHOLESALE

 

Wil jij de unieke juweeltjes van INTU jewelry design ook in jouw winkel, salon of praktijk verkopen?  Wij zijn op zoek naar mooie verkoopadressen voor onze handgemaakte unieke juweeltjes.

 

Ben je enthousiast? neem dan contact met ons op en vermeld  je naam, telefoonnummer, de URL van je webshop/shop en het adres van je winkel bij je aanvraag. dan kijken we of we een match zijn en of de wederverkoop (i.v.m. o.a. locatie en positionering) mogelijk is.  Zodra we jouw informatie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Informatie voor wederverkopers:

  • Alle InTu sieraden worden persoonlijk ontworpen en samengesteld door Maud.
  • Omdat iedere creatie met de hand wordt gemaakt is de levertijd zo’n 7-10 werkdagen. Creaties die niet op voorraad zijn of waarvan de materialen om ze met de hand te maken in ons atelier ontbreken kunnen er iets langer over doen. Mocht dit het geval zijn dan nemen we daarover direct contact met je op;
  • De verkoopprijs moet altijd gelijk zijn aan de advies consumentenprijs die vermeld staat in de InTu artikelomschrijving;
  • Fotomateriaal van de website en social media mag gebruikt worden. Ook kunnen er foto’s in HR kwaliteit worden opgevraagd voor folders en PR activiteiten.
  • Voor de eerste order geldt een minimale afname van €250,- ex BTW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

schrijf je in en laat je inspireren