Welk spirituele symbool kies jij?

Symbolen & Energie

Ontstaan uit de oudste culturen vindt je symbolen vandaag de dag overal terug.  Alhoewel we vaak voor een groot deel vergeten zijn waar ze voor staan zijn ze een onderdeel van ons dagelijkse leven geworden. De geschiedenis van symbolen is best fascinerend.  Onze eerste vorm van communicatie liep via symbolen en je komt het dan ook in alle culturen uit de oudheid tegen.

Spirituele symbolen komen uit veel wijsheden en tradities voort en eren de hoogste manifestaties die er maar mogelijk zijn. Ze maken een prachtig tijdloos cadeau met een diepe vibratie en betekenis.

Welk spirituele symbool kies jij?

In onze symbolen gids kan je uit meer dan 25 verschillende symbolen kiezen.  Vandaag hebben we er 6 voor je uitgekozen. We nodigen je graag uit om ze op gevoel te bekijken en je intuïtie te laten spreken.
Als je deze symbolen bekijkt , welke springt er dan spontaan voor jou uit? Welk spiritueel symbool spreekt jou direct het meeste aan?  Waar wordt je naartoe getrokken? Van welke wordt je hart warm?

Lees dan de betekenis van dit specifieke symbool. Je zult zien dat de omschrijving nu ook exact bij je past. Magisch of niet, dat is hoe energie werkt!

Leuk als je hieronder met ons deelt welk spiritueel symbool je vandaag het meest aantrok.

Sieraden met een spiritueel symbool zijn populaire cadeaus om het gelukkige leven wat je er iemand mee wenst. Een symboolketting is een blijvend cadeau. Heel geschikt als verjaardagscadeau of  een aandenken bij een bijzondere nieuwe stap in je leven, als examencadeautje of …gewoon zomaar omdat je haar lief en bijzonder vindt.

Bestel hier de symbool ketting die nu bij jouw energie past!

 

Groetjes,

 

 

 

 

Maud

>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1.LOTUS

De Lotus staat voor zuiverheid, spiritualiteit, en puurheid.

De Lotus bloem groeit door het donkere water en de modder omhoog en verandert in een mooie bloem. Zij leeft in het licht met haar wortels in het duister. De bloem van het licht staat symbool voor transformatie en een nieuw begin.

symbool arrow

2. ARROW

Volgens de Native American Indians staat de pijl onder andere voor bescherming. Hij is de richting aanwijzer van je dromen en herinnert je eraan dat nu een perfect moment is om helemaal voor je dromen te gaan.

 

3. MAAN

 

Net als aan de zon is aan de maan van oudsher symbolische betekenis toegekend. Meestal wordt ze gezien als de moedergodin. Dit omdat zij haar licht van de zon ‘ontvangt’ en omdat haar cyclus gelijk loopt met de menstruatie (maanstonde) van de vrouw. De Maan is een vrouwelijk symbool wat staat voor je gevoel, bewustzijn en intuïtie. De maan fases symboliseren de eeuwigheid, onsterfelijkheid en verlichting.

 

4. OOG VAN HORUS (RA)

Het oog van horus staat voor kracht, genezing, bescherming en helderheid. Het geeft je geborgenheid en versterkt je intuitief weten.

 

 

5. OHM

Ohm (Om) is een klank die via je lichaam met je ziel resoneert. Het geeft het hogere weten aan, de eenheid van alles wat in de cirkel van het leven bestaat. Zowel het verleden, heden als de toekomst zijn in deze klank vertegenwoordigd. Het spirituele symbool staat voor eeuwigheid en verbinding met het Universum. Het staat voor alle gebeden en mantra’s.Versier jezelf met het Ohm teken om je met je ziel te verbinden, je helderheid te accepteren en je vertrouwen te omarmen.

 

6. HART

Het hart staat universeel symbool voor liefde of dit nu voor jezelf is of voor een ander. Het symbool herinnert je aan je eigen kracht en essentie en ondersteunt je om je hart te volgen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *