Watermeloen dag?

Watermeloen dag? – 3 augustus

 

Ik hoor dat het vandaag watermeloendag is. My favorite day of the year! Beetje overdreven misschien maar je kan me niet blijer maken dan met een fris stuk watermeloen. Ik krijg er direct visioenen van wuivende palmen en een fijn briesje bij. Dus ik dacht ik deel even een paar lekkere watermeloen recepten met je om helemaal in de stemming te komen.

In verband met ons Tropen Rooster worden al je bestellingen vanaf vandaag tot 19 augustus weer vanaf 20 augustus (op volgorde van binnekomst) verstuurd. We blijven gewoon aanwezig voor vragen, maar gaan tijd maken om stenen te zoeken en lange wandelingen te maken. Maak gebruik van de 15% korting  code: zomer18 in deze periode.

Water Meloen Smoothie

Heerlijk! Je doet een glas kokosmelk en een kopje water in de blender. Neemt twee handjes bevroren watermeloen blokjes en doet er een handje aardbeien bij. Een banaan en een scheutje limoensap en klaar is je heerlijke Smoothie!

 

Water Meloen Ijsjes

Snij driehoekjes uit een watermeloen plak van zo’n 1,5 cm dik. Snij een inkeping in de schil. Steek hier een ijslollie stokje in en leg het 4 uur in de vriezer. Zo lekker!

 

Water meloen salade

Snijd de watermeloen in blokjes. Snijd een 1/2 rode ui in dunne halve ringen. Doe er een beetje fijn gesneden munt bij. Voeg een kopje zwarte olijven in plakjes toe en verbrokkel een feta kaas (250g). meng alle ingredienten goed door. ..en enjoy!

 

Geniet van je zomer!

 

Groetjes,

 

 

 

 

Maud

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *