wat is jouw geboortesteenWat is jouw Geboortesteen?

Aan edelstenen worden al eeuwen lang magische geneeskrachtige en spirituele krachten toegewezen. Zo zijn het niet alleen sieraden maar ook altijd krachtige amuletten en talismannen geweest.

Vanuit de belangrijke rol die edelstenen door de eeuwen heen in verschillende rituelen voor mensen hebben gespeeld zijn ze gehecht geraakt aan de sterrenbeelden en de maanden van het jaar. Als krachtige amulet koos je de steen die bij je geboortemaand of sterrenbeeld hoorde, want dan was de werking nog krachtiger.

Er zijn verschillende lijsten van geboorte en sterrenbeeld stenen bekend ze lijken op elkaar en verschillen ook allemaal een beetje. Hoe je er ook over denkt en welke lijst je dan ook wil volgen de geneeskrachtige en magische krachten van de edelstenen zorgen ervoor dat het een persoonlijke krachtige talisman is die bij jou past.

Iedere Geboortesteen heeft haar geheel eigen energie en betekenis die jou extra geluk brengt. De edelstenen die bij jouw geboorte maand passen zijn :

Januari  – Granaat – (kracht, zelfvertrouwen)
Februari – Amethist – (inzicht, spiritualiteit)
Maart – Aquamarijn – (kalmerend, oprecht)
April – Berg Kristal –  (helend, revitaliserend)
Mei – Smaragd – (liefde, inspiratie)
Juni – Maansteen –  (kalmerend, intuïtie)
Juli – Carneool – (motiverend, aardend)
Augustus – Peridot – (beschermend, activerend)
September – Saffier – (wijsheid, inzicht)
October – Tourmalijn – (liefde, begrip)
November – Citrien – (energie, zelfvertrouwen)
December – Turquoise (evenwicht, helend)

Ik heb ze alle twaalf voor je bij elkaar gezet op de Geboortesteen ketting pagina.  Een geboortesteen ketting komt met het bijzonder Tree of Life (levensboom) symbool aan een fijne goldfilled ketting.

Heel mooi voor jezelf, je geliefde, je kind, je beste vriendin, zus, moeder of als betekenisvol cadeau bij een geboorte!

Wil je op basis van je intuïtie onderzoeken welke edelsteen er op dit moment bij je past kijk dan op onze edelstenen pagina.
Kijk daar naar de afbeeldingen van de edelstenen en laat spontaan bij je bovenkomen welke edelsteen je het meeste aanspreekt.

Welke springt er nu voor je uit? Van welke voel je je direct blij worden? Klik hem vervolgens aan om alle sieraden met deze edelsteen te bekijken en de bijbehorende energie en betekenis te lezen. Je zal zien dat de omschrijving die je leest nu heel erg voor je van toepassing is.

Je kiest onbewust, zonder te denken, de steen die goed voor je is….. verrassend of niet…dat is hoe energie werkt!

Wat is jouw geboortesteen? Leuk als je het me laat weten!

Groetjes,

Maud-Peij-inTu--in-circle-

 

 

 

maud