Wat is jouw geboortesteen?

 geboortesteencollectie

Wat is jouw Geboortesteen?

Elke maand heeft zijn eigen geboortesteen die je extra geluk brengt. Hoe klein je steen ook is, het is je eigen krachtige talisman die helemaal bij jouw energie past.

Sinds mensenheugenis hebben edelstenen al een bijzondere betekenis voor mensen en worden er geneeskrachtige magische en spirituele krachten aan toegewezen.  Edelstenen en kristallen doen er miljoenen jaren over om te groeien en zijn een levende materie. Ze nemen energie uit hun omgeving op en geven die ook al naar behoefte af.

De meest direct manier om van deze energie gebruik te maken is door de edelsteen op je huid te dragen.  Sieraden met edelstenen zijn daarom ook altijd al krachtige talismannen en amuletten geweest.  En vaak werden ze dan aan je sterrenbeeld of je geboortemaand gekoppeld voor  een vleugje extra kracht en geluk.

 

Iedere Geboortesteen heeft haar geheel eigen energie en betekenis die jou extra geluk brengt.
De edelstenen die bij jouw geboorte maand passen zijn :

wat is jouw geboortesteen?

Geboortesteen Collectie

In onze handgemaakte geboortesteen collectie vind je verschillende geboortesteenkettingen, geboortesteen oorbellen en ringen met jouw geboortesteen. De geboortesteen ketting Tree of Life komt met het prachtige levensboom symbool aan een leuke goldfilled bolletjes ketting.  De subtiele Geboortesteen ketting lotus komt met een lief goldfilled lotus symbool wat een nieuw begin aankondigt. Super leuk met een bijpassende geboortesteen ring. Of ga voor een prachtige natuurlijke ruwe geboortesteen aan een fijne verstelbare goldfilled schakelketting.

Het perfect cadeau voor jezelf, je geliefde, je kind, je beste vriendin, zus, moeder of als betekenisvol cadeau bij een nieuwe start of geboorte!

Nieuw zijn de losse goldfilled geboortesteencharms hangers.  Super leuk om aan je ketting toe te voegen en subtiel een beetje energie en kleur aan je outfit mee te geven.  Met een geboortesteencharm maak je van iedere ketting een persoonlijke krachtige talisman die helemaal bij jou past.

 

geboortesteencollectie

 

Bestel jouw geboortesteen sieraad hier >

 

Wat is jouw geboortesteen? Leuk als je het me hieronder laat weten!

 

Groetjes,

 

 

 

 

maud

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *