Volle Super Maan 9 maart 2020

Volle Super Maan 9 maart 2020

09 maart  18:48

Deze Volle Maan is de eerste van de drie super manen in 2020. Een Super Maan staat dichter bij de aarde en de uitwerking ervan is sterker voelbaar waardoor je wat last kan hebben van dingen als slecht slapen en overprikkeling. Hij kan voor onrust zorgen, maar ook voor een productieve periode erna.

Deze laatste maan van de winter wordt ook wel de worm maan genoemd. De opkomst van de regenwormen kondigt voorzichtig het begin van de lente aan. Nieuwe energie breekt door, een nieuw begin, balans tussen licht en donker. In de periode van de Lente Maan kun je uitzoeken wat je doelen en plannen zijn voor de toekomst.   De Volle Maan sluit een periode af, tijd om de laatste restjes van je oude patronen en belemmeringen los te laten. Herstel de balans tussen wat jij nodig hebt en de behoeftes van anderen.

En neem hier ook echt even de tijd voor. Als je dicht bij je hart blijft, voel je vanzelf wat je wilt laten groeien en wat er écht toe doet. Doe af en toe eens even helemaal niets, kijkt wat er komt en schrijf het op in je journal.  Dit is een tijd om helder krijgt wat je al tot stand hebt gebracht en wat je nog kan doen.

Deze Volle Super Maan staat in Maagd en vandaag gaat ook de planeet Mercurius weer vooruit lopen. Het aarde teken Maagd heeft te maken met vertrouwen.
Het helpt je om je lessen te verwerken en los te laten wat niet helpend voor je is. Het is ook het teken van gezondheid en hoe je de wereld van dienst kan zijn door je dagelijkse gewoontes aan te passen.  De tijd is hier om vooral JA tegen jezelf te zeggen en van jouw welzijn je prioriteit te maken.

Wat jij doet, hoe klein dan ook, doet ertoe en maakt het verschil. Zelfs (of juist) in het licht van de chaos die er in de wereld om je heen is.  Je bent hier niet voor niets en bent belangrijker dan je denkt. Je kan zelf het verschil in je dagelijkse leven maken door jouw licht op jouw welzijn te richten.

 

Keep Shining! en heb een mooie magische Volle Super Maan 

 

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

 

 

maud

 

 

 

P.S.1 Vergeet je edelstenen (sieraden) niet in de vensterbank te leggen voor een lekker maan bad! Daar gaan ze weer van stralen.
P.S.2 Ken je onze Moon Energy armband al? Heel leuk met de edelsteen Energy ringen. Kijk even op de maan symbool pagina

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *