Volle Super Maan – 28 juni

Volle Super Maan – 28 juni – 06:54

Na ongeveer elke 28 dagen is er een volle maan. Totaal zijn dat er ongeveer 13 per kalender jaar. En iedere volle maan heeft zo zijn geheel eigen energie en betekenis. Als de maan dicht bij de aarde staat wordt het een super maan genoemd. Dit is de tweede super maan van 3 op een rij en het lijkt de start te zijn van een hele nieuwe missie.

Het is de volle maan van de kortste nacht. We hebben de zonnewende net achter ons. In de natuur heeft de groei nu een hoogtepunt bereikt. De aarbeien worden in deze periode vaak geoogst en het hooi wordt nu vaak verkregen. Daarom wordt deze maan ook wel de aarbeienmaan of de hooimaan genoemd.  Het thema is bestemming en rijping.

Het is nu een mooie tijd om voor jezelf na te gaan wat zich allemaal in je heeft ontwikkeld de afgelopen maanden. Hoe zit het met je dromen?

Neem afscheid van je gepieker en maak je tuintje schoon van alles wat je nu niet meer dient.

Geef jezelf toestemming om je te bevrijden van de verantwoordelijkheden die je geen goed meer doen.  Hoe kan je de grenzen in jouw leven nog liefdevoller maken zodat je je op jouw doelen kunt focussen? Wees lief voor je lichaam en je spirit. Wees goed voor jezelf! Waar geef je te veel en waar kan je je energie uit terug halen?

Volle Manen zijn vooral een tijd van loslaten. Wat laat jij vandaag gaan?

Geniet van je dag en heb een mooie volle maan avond…En vergeet je edelstenen (sieraden) niet in een maanbad te leggen (buiten of op de vensterbank) dan stralen ze je morgen weer helder tegemoet.

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

maud

 

 

P.S.  Kijk voor alle maan symbool kettingen en armbanden op de InTu maansymboolpagina

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *