Volle Maan van de kortste nacht 17 juni

Volle Maan van de kortste nacht 17 juni – 10:31

Totaal zijn dat er ongeveer 13 per kalender jaar. En iedere volle maan heeft zo zijn geheel eigen energie en betekenis.

Dit is de volle maan van de kortste nacht (midzomer op 21 juni). De dagen zijn het langst en de nachten het kortst. In de natuur heeft de groei van veel planten en gewassen nu een hoogtepunt bereikt. De aarbeien worden in deze periode vaak geoogst en het hooi wordt nu vaak verkregen. Daarom wordt deze maan ook wel de aarbeienmaan of de hooimaan genoemd.  Het thema is bloei, bestemming en rijping.

Het is nu een mooie tijd om voor jezelf eens na te gaan wat zich in jouw allemaal heeft ontwikkeld de afgelopen maanden. En wat je nog tot bloei mag laten komen. Hoe zit het met je dromen? Neem afscheid van je gepieker en maak jouw tuintje schoon van alles wat je nu niet meer dient. Je hebt een nieuwe visie, idealen en doelen.

Geef jezelf toestemming om je te bevrijden van de verantwoordelijkheden die je geen goed meer doen. Wees lief voor je lichaam en je spirit.  Gebruik je energie om helderheid te krijgen over wat het is wat je los wilt laten en..wees goed voor jezelf!

Volgende maand start het eclipse seizoen weer (de periode van maans en zons-verduisteringen). Steeds weer een krachtige tijd en mooie kans om de nieuwe diepere lagen van je bewustzijn aan te kijken.
En nu is het de tijd om hier ruimte voor te maken, door te kijken naar wat zich de afgelopen tijd heeft afgespeeld, dit te doorvoelen en ..af te sluiten.

Astrologisch staat de Maan in Boogschutter die zijn pijlen direct op de waarheid richt. Als je in een relatie of situatie zit waar je merkt dat je steeds weer je best doet om je echte gevoel te verbergen…tel dan even tot tien, maar uit ze dan toch maar gewoon! Verstop je niet meer voor wat je opvalt of voelt. Hoe duidelijker en helderder je bent met jezelf en anderen, hoe gelukkiger en vrijer je jezelf zal voelen.

Geniet van je dag en heb een mooie volle maan avond <3

 

Happy Full Moon!

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

Maud

 

P.S. Voor alle InTu juweeltjes met het Maan symbool, kijk je op onze maan symbool pagina

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *