Volle Maan en verduistering- 5 juli – 06:44

Volle Maan en verduistering- 5 juli – 06:44

 

Het is de volle maan van de kortste nacht. We hebben de zonnewende net achter ons. In de natuur heeft de groei nu een hoogtepunt bereikt. De aardbeien worden in deze periode vaak geoogst en het hooi wordt nu vaak verkregen. Daarom wordt deze maan ook wel de aardbeienmaan of de hooimaan genoemd.  Het thema is bestemming en rijping.

Het is nu een mooie tijd om voor jezelf na te gaan wat zich allemaal in je heeft ontwikkeld de afgelopen maanden. Hoe zit het met je dromen? En waar wil je je vooral op richten?

Neem afscheid van je gepieker en maak je tuintje schoon van alles wat je nu niet meer dient.

Geef jezelf toestemming om je te bevrijden van de verantwoordelijkheden die je geen goed meer doen.  En durf je eigen pad te gaan en onafhankelijk te zijn. Hoe kan je de grenzen in jouw leven nog liefdevoller maken zodat je je vol op jouw doelen kunt focussen?  Waar geef je te veel en waar kan je je energie uit terug halen?

Volle Manen zijn vooral een tijd van loslaten. Wat laat jij nu gaan?

De Maansverduistering is van 5:05 tot 5:20 uur en ze is bij ons ook goed zichtbaar. Een verduistering versterkt de boel altijd behoorlijk.

Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar wees vooral heel goed voor je zelf!  Vraag jezelf regelmatig af ‘wat heb ik nu nodig’.  Zorg dat je geaard blijft en zorg voor voldoende beweging en adem! Las even een pauze in voordat je op iets of iemand reageert, wees creatief en volg je hart.

Heb een mooie volle maan..En vergeet je edelstenen (sieraden) niet in een maan bad te leggen (buiten of op de vensterbank) dan stralen ze je morgen weer helder tegemoet.

Groetjes,

 

 

maud

 

 

P.S.  Kijk voor alle maan symbool kettingen en armbanden op de InTu maansymboolpagina

gratis maankalender

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *