Volle Maan en verduistering 27 juli

 

Volle Maan en Verduistering 27 juli – 22:22 uur

Misschien heb je het al gehoord, maar deze Volle Maan is een hele bijzondere. Hij staat dichtbij de aarde (rode maan), het is de tweede volle maan van de maand (wat we een blauwe maan noemen) en er is een maansverduistering!  En dat is zelfs de langste van deze eeuw.  Vrijdag om 22.22 uur is de maximale eclips die eindigt om 23.14. Als het goed is is het dan donker genoeg om de maan ook (bloedmaan) rood te zien kleuren. Zeker even naar boven kijken dus!

Deze Maan van de Roos die ook wel Bloedmaan en Graanmaan wordt genoemd, is een mooie tijd om te overdenken wat je (spiritueel) allemaal hebt vergaard en hier dankbaar voor te zijn.

De energie is heel krachtig en nu is de tijd om te manifesteren. Welke doelen zijn er werkelijk en wezenlijk belangrijk voor je? En wat moet je nu loslaten voordat je je aandacht hier vol aan kan geven? Wees dankbaar voor wat het oude je heeft gebracht en weet dat het alleen tot bloei kan komen als je het oude loslaat.
Dit is de tijd om voor je diepste wensen en doelen te gaan!

Waar je ook bent, deze volle maan is een krachtig moment om stil te staan bij je persoonlijke, innerlijke ontwikkeling.

Neem de ruimte om er even voor te gaan zitten en mediteer of voer een ritueel uit. Ieder ritueel is goed, als je er maar even bewust aandacht aangeeft. Al doe je een vreugde dansje.
Of schrijf dingen die je los wilt laten bijvoorbeeld op verschillende briefjes en verbrand ze in een knapperd vuurkorf vuur.

 

Heb een magische manifesterende volle maan!

En…leg je edelstenen (sieraden) in een volle maan bad. Buiten in het gras op de aarde of op je vensterbank. Daar gaan ze weer van stralen!

 

 

 

 

 

maud

 

 

 

 

P.S.  Kijk voor alle maan symbool kettingen en armbanden op de InTu maansymboolpagina

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *