Volle Maan 22 december

 

Volle Maan – 22 december 18:50

Volle Maan van de langste nacht

We hebben de winter zonnewende net gehad en de dagen worden vanaf nu weer steeds langer. We gaan weer langzaam richting het licht. Het licht van deze Vollemaan geeft dan ook vast een voorproefje van het zonlicht wat terug zal keren. Noem het de deur naar het licht.

Vergeet vanavond vooral niet omhoog te kijken want behalve de volle maan komt ook de meteoren zwerm Ursid voorbij. De kans is groot dat je ook enkele vallende sterren ziet.

Verdieping, bescherming en reiniging zijn woorden die bij deze volle maan horen. Als we nog emotionele bagage bij ons dragen stelt deze maan zeker dat we ze laten gaan, zodat we met een fris perspectief en een vrij hart 2019 in gaan.

Dus, als er nog manieren zijn waarin je vooral voor anderen zorgt en je er hierdoor vanaf ziet om eerst heel goed voor jezelf te zorgen, wees er dan zeker van dat je dit nu loslaat. De wereld heeft je nodig!

2019 – It’s time to fully Show Up!

Je hebt al je aandacht en kracht nodig om helemaal vanuit je hart te leven in 2019.

Het belooft een bijzonder jaar te worden. Je zou het zelfs een nieuwe geboorte kunnen noemen. We gaan nu met z’n allen een andere richting op.

Word jij die persoon die jij het liefste wilt zijn? En ga je gebruik maken van de hogere vibratie en deze inzetten in je dagelijks leven? Zodat je ook echt die leider van verandering in je leven bent?

Er is zoveel te delen en het is nodig dat je jezelf nu volledig laat zien. Neem je voor om te beginnen aan je nieuwe reis waarin je in je sensitieve kracht staat en focus op al die mooie avonturen en creaties die er voor je aan zitten te komen dit jaar.

Geniet van de energie! – Follow Your inTuition

Groetjes,

 

 

 

Maud

P.S. leg je edelstenen in een maanbad in de vensterbank dan stralen ze je morgen weer tegemoet. Zie ook onze maansymbool pagina

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *