Volle Jacht Maan 13 oktober 2019

 

Volle Jacht Maan -13 Oktober 23:10

Transformatie

 

Deze volle maan wordt ook wel de bloedmaan of jachtmaan genoemd. Tijdens deze periode van het jaar zorgde de volle maan er vroeger voor dat je een helder zicht had bij de hertenjacht. Ze heeft dan ook als thema’s : offer, afscheid nemen, overleven, naar binnen keren en transformatie.

We zijn de donkere tijd van het jaar ingegaan. De natuur trekt zich terug en het nieuwe leven gaat in de vorm van zaad onder de grond wachten op het voorjaar. De oogst is binnen gehaald en we gaan weer naar binnen.
Tijd voor reflectie en een terug blik op het afgelopen jaar.

Welke inzichten heb je opgedaan? Heb je die wijsheid ook weten om te zetten en vorm gegeven? Durf je je innerlijke weten ook naar buiten toe te laten zien of staat er nog iets tussen?
Waar hou je jezelf nog tegen?  Welke talenten en kwaliteiten wil je verder ontwikkelen? Wat ga je concreet doen om dat wat je in de wegstaat los te laten zodat je kan groeien? En..durf je te geloven dat je je dromen zal realiseren?

En welke zaadjes en ideeën neem je mee het volgende jaar in zodat ze in het voorjaar ook goede kans hebben om tot bloei te komen?

Het is nog geen winter, je kan de dingen nu nog afronden en winter klaar maken. Maak de balans op en wees trots op wat je hebt bereikt.

Heb een magische volle maan!

 

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

maud

 

 

 

P.S. En …uh vergeet je edelstenen (sieraden) niet in een maanlicht bad te leggen, daar gaan ze weer mooi van stralen!

maansymbool pagina >>
maansteen pagina >>

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *