Volle Bloem Maan 4 juni 2023

Volle Bloem Maan 14 juni 2022 – 05:43

Groeikracht & verbinding

Volle Bloem Maan 14 juni 2022 – 05:43
Groeikracht & verbinding
 
 
Vannacht is het Volle Maan en je kunt vanavond je edelstenen sieraden al in het Maanlicht leggen. Dat mag trouwens ook binnen op de vensterbank als je dat liever hebt. Het licht straalt door het glas heen en de energie van de Maan kan de edelstenen zo ook bereiken.  het Maanlichtbad zorgt ervoor dat je edelstenen sieraden (en de losse edelstenen die je in huis hebt) weer gaan stralen.
 
Het is een eeuwen oude wijsheid om de cycli van de Maan te volgen. Onze voorouders vertrouwde op het wassen en aannemen van haar licht om te bepalen of ze gewassen moesten planten, vissen, reizen en oogsten. En als vrouw weerspiegelt ons lichaam zelfs haar maandelijkse cycli. Elke fase van de Maan heeft een eigen energie.
 
De Volle Maan sluit een cyclus af en het thema van deze Volle Bloemmaan in Boogschutter heeft als thema groeikracht en verbinding.
 
Deze Volle Maan wordt ook wel de grasmaan of de bloemmaan genoemd. Alles in de natuur staat nu in zijn volle bloei kracht. Juni is de maand waarin vroeger de hooioogst werd binnen gehaald. Een belangrijke tijd, want het zorgde ervoor of het vee de winter goed door kwam of niet.  Maar veel is er nog niet geoogst en het graan begint nog maar net te rijpen. Het is dan ook een tijd van hoop en de belofte van de oogst. Het is vooral een mooie tijd om te kijken waar je op dit moment je energie en levenskracht aan geeft. En of de dingen nog wel voor je in balans en in verbinding met de wensen van je hart zijn. Welke wensen heb je op dit moment en welke inzichten, wensen en doelen zijn er de afgelopen weken spontaan bij je omhoog gekomen?
 
Als je twijfelt, visualiseer dan dat je je doel of hartenwens  in je hand houdt en leg die hand vervolgens tegen je hart.  Hoe voelt het? waar wil je echt voor gaan?
Het is een manier om niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart te voelen hoe het voelt en dat kan je helpen om je keuze te maken.
 
Deze Volle Maan in het optimistische Boogschutter kan je meer dan ooit bewust maken dat het tijd is voor actie en het doorbreken van oude patronen.  Het kan je helpen te transformeren. Je kunt beter gaan zien en ervaren waartoe je allemaal in staat bent waardoor je mega stappen kunt gaan zetten.
 
Het is een prachtige en krachtige Volle Maan met veel mogelijkheid tot groei.  Your heart knows the way, run in that direction (rumi).
 
 
Heb een prachtige magische Volle Maan

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

Maud

 

 

P.S.  Kijk voor alle handcrafted InTu sieraad creaties met het maan symbool ook eens op onze maansymboolpagina

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *