Volle Bloedmaan en verduistering 19 November 2021

 

volle bloedmaan 19 november 2021

Volle Bloedmaan en verduistering 19 November 2021

Overleven

Deze Maan wordt ook wel de Bevermaan of de Bloedmaan genoemd. De Bloedmaan heeft als thema’s afscheid, bewustzijn en geven (offeren). De winter komt eraan, de bomen verliezen hun bladeren en slaan hun vocht op om de winter te overleven. De bevers starten met de bouw van hun winterdammen en ook wij keren steeds meer naar binnen. Het is tijd om je terug te trekken en de kennis die je hebt opgedaan om te zetten in wijsheid.

Deze Maan gaat over het achterlaten of offeren van je oude gewoontes, patronen en de dromen die je niet hebt waargemaakt. Wat geweest is kan je niet meer veranderen en het wordt echt tijd dat je dit laat gaan terwijl je je langzaam voorover buigt om alles wat er voor je in het verschiet ligt te omarmen.

Deze Volle Maan staat in het teken van Stier én er is ook nog een gedeeltelijke Maansverduistering die je gevoel extra kan versterken (tussen 7.01 en 13.16)
Volle Maan verduisteringen markeren vaak het einde van een karmische cyclus. Je kunt nu inzichten hebben waar je eerder net je vinger niet achter kreeg.

Je zult een paar beslissingen moeten nemen over wat je nu wilt uitbouwen en voorgoed wilt laten gaan. Ga er even voor zitten en kijk wat je nu moet laten/ welk offer je moet brengen om echt ruimte te kunnen maken voor iets anders wat veel beter bij je past? Als het druk is in je hoofd, help jezelf dan door het op te schrijven.  En als je geen keuze kunt maken, laat het dan gewoon als vanzelf opborrelen en kies voor dat waar je het meest blij van wordt.

Je kunt de energie van deze maan gebruiken om beide kanten van de dingen te zien om tot een voor jou goede keuze te komen. De lessen, energie en invloed van deze volle maan helpen je om een nieuwe nalatenschap te creëren en om je vrij te maken van dat wat je afhoudt van dat wat je diep van binnen al een tijd roept.

Sta stil bij jouw wijsheid. Waar ben je dankbaar voor en welke zaken, mensen, verwachtingen, spullen en emoties of gedachten ga je nu in liefde echt laten gaan.

 

Neem er de tijd voor en beweeg mee met wat er zich voor je aandient zodat je steeds weer een met je hart verbonden keuze maakt en het nieuwe vol in je hart kunt toelaten.

 

Geniet van de energie van deze bijzondere Volle Maan🌚

 

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

maud

 

 

 

P.S. Leg je edelstenen in een maanbad in de vensterbank dan stralen ze je morgen weer tegemoet. Hier bekijk je onze  maansymbool pagina

 

 

 

gratis eye ketting voor jezelf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *