VERZORGING & REINIGING

Hoe houd ik mijn sieraden mooi?

We willen graag dat je er niet alleen geweldig uitziet maar je ook geweldig voelt als je onze juwelen draagt. We helpen je dan ook graag om je sieraden in perfecte conditie te houden.

Al onze sieraad creaties zijn met materialen van de hoogste kwaliteit gemaakt.  Onze sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals goldfilled en 0,925 sterling zilver. Bij elk sieraad voegen we een satijnen zakje of sieraden doosje toe waarin je je sieraden kunt opbergen.

 

Volg de onderstaande verzorgingstips om de levensduur van je sieraad te verlengen zodat ze er altijd fantastisch uit blijven zien : 

-Waar je rekening mee moet houden is dat sieraden in zijn algemeenheid gevoelig zijn voor water. Zorg er dan ook voor dat je je sieraden af doet als je gaat douchen, zwemmen of naar de sauna gaat.

– Chloor en extreme hitte kan de edelstenen aantasten. En ook parfum, haarlak en andere cosmetica artikelen kunnen invloed hebben op je sieraden.

– Mochten ze dof worden dan kan je altijd proberen om je juweeltjes even met een zacht doekje op te poetsen.

– Bewaar je zilveren of goldfilled sieraden het liefst apart in een afgesloten plastic zakje (grip zakje) in het donker, dit om oxidatie met lucht en licht te voorkomen (niet in de badkamer i.v.m. vocht).

 

———————————————————————–

Edelstenen energetisch reiniging & verzorging :

Alle edelstenen die we gebruiken voor onze sieraden  zijn stuk voor stuk met aandacht voor je uitgezocht en gereinigd waardoor ze schoon, helder en gezuiverd bij je aankomen. Je kan ze even in je handen nemen als je ze ontvangt en vanuit rust je positieve intenties op de stenen richten om ze hier na aankomst mee op te laden.

Aan bijna ieder juweeltje is een helder gezuiverd bergkristal toegevoegd om de energie van je sieraad constant mee op te laden. Je sieraden werken energetisch het beste als ze regelmatig gezuiverd en gereinigd worden.

Aanbevolen methodes om te reinigen en op te laden zijn :

  • Plaats je edelstenen sieraad gedurende 24 uur op de aarde of tak van een gezonde plant die je in huis hebt (in je tuin mag natuurlijk ook).
  • Leg je sieraad minimaal 4 uur in het zon of volle maan licht. (volle maan licht is zachter. Let op want o.a. amethist, aquamarijn, fluorriet, kunziet, opaal, rozenkwarts, toermalijn en turkoois kunnen door de zon verkleuren)
  • Leg je sieraad als je naar bed gaat (gedurende minimaal 6 uur) op een stukje seleniet of bergkristal.

Omdat er veel meridianen in je pols lopen is een armband de meest directe manier om de energie van de edelstenen te voelen en in je lichaam op te nemen. De InTuition armbanden uit onze Energy Inspiration collectie zijn bijvoorbeeld niet alleen prachtig maar ook gemaakt van 100% natuurlijke edelstenen met een zeer hoge frequentie.

———————————————————————

Wil je onderzoeken welke edelsteen er op dit moment echt bij je past?

 

Dan moedig ik je graag aan om hierbij je intuïtie te volgen. Op onze edelstenenpagina zie je een overzicht van de meeste gebruikte edelstenen in ons atelier in Utrecht. Kijk naar de afbeeldingen van de edelstenen. Welke edelsteen spreekt je direct het meeste aan? Klik hem aan om alle sieraden met deze edelsteen te bekijken en de bijbehorende energie en betekenis te lezen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Groetjes,

 

 

 

maud