Super Nieuwe Maan 28 september

 

Super Nieuwe Maan 28 september -20:28

Nieuwe Maan vertegenwoordigd het einde van een cyclus en de start van een nieuwe 28 dagen durende cyclus. De zon en de maan lopen samen op en dat geeft een verkwikkende uitbarsting van energie en initiatieven. Zo is het steeds weer een goede tijd om een frisse start te maken, een nieuwe bladzijde om te slaan of een nieuw project te beginnen. Je kan ook oude gewoontes, overtuigingen of manieren waarop je je gedraagd onder de loep nemen terwijl je nieuwe inventieve manieren zoekt om voortgang te boeken.

Deze nieuwe super (en extra sterke) maan valt in de Oogstmaan die staat voor transformatie en wedergeboorte.  Het is een periode van naar binnen gaan en de balans opmaken. Als je naar je oogst kijkt van het afgelopen jaar wat waren dan je wensen? Wat heb je waar gemaakt en wat niet? En welke zaadjes projecten en ideeën neem je nu mee het volgende jaar in zodat ze in het voorjaar goede kans hebben om ook krachtig tot bloei te komen?

Het is nog geen winter, je kan de dingen nu nog afronden en winter klaar maken. Maak de balans op en wees trots op wat je hebt bereikt!

De energie van deze nieuwe maan staat in het teken weegschaal wat gaat over het voelen hoe het met de innerlijke balans en samenwerkingen gaat. Zie het nieuwe maan teken als een soort reset knopje wat ons de kans geeft om onszelf opnieuw uit te vinden. Om de dingen anders te doen door heldere intenties op het gebied van ons leven neer te zetten.

We worden gevraagd om vooral lief te zijn voor onszelf en de tijd te vinden om op een dieper niveau contact te maken met onze ziel.

Het is de tijd van naar binnen gaan, de balans opmaken, loslaten en de harmonie herstellen en… een nieuwe start maken.

Heldere intenties neerzetten gaat je hierbij helpen.

  • Hoe ga je meer ‘me time’ inlassen?
  • Hoe kan je jezelf helpen zodat je je  hartewensen nog beter ondersteund?
  • Welke mensen om je heen vreten je energie en zou je kunnen laten gaan ?
  • Welke mensen helpen je en brengen je energie en met wie zou je meer tijd mee willen doorbrengen?
  • Welke zaken kan je nu initieren die je structureel helpen bij het bouwen aan jouw dromen?

Happy Nieuwe Maan | Happy New beginnings!

 

Groetjes,

 

 

 

maud

 

 

 

P.S. Om je eraan te herinneren om je intuitie te volgen zijn er verschillende InTu Maan sieraden in zilver en 14 karaat goldfilled goud

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *