Rood & De Herfst Trends

 

 

Rood & De Herfst Trends!

De betekenis van Rood

Iedere kleur heeft net als iedere edelsteen zo zijn eigen energie en betekenis. De vibratie van rood staat voor liefde, passie, vuur, succes, kracht, warmte, activiteit, verlangen en fysieke energie.

Als je de kleur draagt of om je heen ziet doet dat iets met je. Het geeft je pit en energie en misschien ook wel een bepaalde staat van alertheid.

Het is hoe dan ook een kleur die de aandacht vraagt en ze zeggen dat het een goede kleur is om te dragen als je gaat solliciteren.

Rood is ook een magische kleur. Het hoort bij de de dinsdag en de planeet mars. Voor de oude Grieken symbolyseert het het super heroische heldendom. Rood was bijna net zo zeldzaam en kostbaar als de kleur paars in de oudheid, wat misschien zijn magie en power wel verklaard.

 

Het is de kleur die in de meeste landen vlaggen voorkomt. En het is ook de kleur van het eerste  Chakra, die de sleutelwoorden :
aarden, overleven, familie, angsten controleren en je veilig voelen en helpen bij het
gronden heeft.

 

Rood de Herfst/Winter 2019 kleur!

Het kleurenhuis Pantone voorspelt dat rood ook dit najaar weer een prominente kleur in ons interieur en mode beeld zal zijn. Deze herfst en winter 2019-2020 is het vlammende rood van de chilipeper de kleur.

Bij de nieuwe modekleuren voor het komend najaar vallen vooral de felle kleuren op. Veel rood samen met knal oranje en roze tinten op. Lekker vrolijk! En misschien niet de kleuren die je voor het najaar direct zou verwachten.

 

Het vlammende rood combineert ook heel mooi met de aardetinten als Crème de Pêche en Sugar Almonds, het Galaxy donker blauw en de diepe donkerrode Biking Red kleuren die we ook al op de Catwalks zagen.

Herfst Mode Must Haves?

Als je naar het modebeeld voor deze Herfst kijkt vallen bahalve rood en de felle kleuren de volgende dingen op. Het totale modebeeld is wat wijder. Bandplooibroeken met een hoge taille en oversized jassen. De rokken zijn langer en over de knie wat veel gedragen wordt met hoge laarzen. De schoudervullingen lijken  helemaal terug te zijn en leer is onverminderd populair. Ook zijn er veel bijzondere en wijde mouwen in truien en tops te zien.
Soms met decoraties of met een leuke bontrand. Ook waren er op de Catwalks veel laagjes te zien van lingerie die over je kleding gedragen wordt. Ben benieuwd of we dit straks ook veel in het straatbeeld gaan zien.
En dan zijn er natuurlijk nog heel veel prints van de zwart witte ruit tot de zachte bontachtige texturen, fluweel, maar ook dierenprints en croc texturen.

Ik weet het, we wachten op een mooie nazomer, maar ik verheug me stiekem al heel erg op de Herfst. Jij?

 

Groetjes,

 

 

 

Maud

 

P.S. Al onze handgemaakte exclusieve creaties in de kleur rood zie je op onze rood pagina.

 

Foto : Hamsa Visions ketting, Eye Vision ketting,  Drops of Jupiter oorbellen, Wisdom oorbellen koraal rood, Diverse Energie ringen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *