Mijn fascinatie

De InTu (‘intoe’) jewelry collectie is geboren uit mijn spirituele inspiratie en liefde voor Edelstenen en Kristallen. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door mode en edelstenen stenen, later heb ik mijn intuïtie verder ontwikkeld in het energie werk wat ik doe. In mijn creaties komt dit allemaal samen.

Handgemaakt en exclusief

Iedere juweeltje is uniek ontworpen en met veel liefde met de hand voor je gemaakt. De InTu jewelry collectie is niet alleen bedoeld om je natuurlijke schoonheid te accentueren, maar ook om je eigen kracht te voelen. Het nodigt je uit om in het nu te zijn en te kijken naar, waar je blij van wordt. Een unieke kans om jezelf eens echt te verwennen, of natuurlijk om cadeau te doen aan iemand die jij in je hart hebt gesloten.

Bij InTu Jewelry vind je exclusieve armbanden, oorbellen en kettingen met edelstenen en spirituele symbolen. Deze Edelstenen verzamel ik uit verschillende landen. Van elk ontwerp wordt  er maar een of slechts een beperkt aantal gemaakt.

Materialen

Voor mijn ontwerpen werk ik vrijwel uitsluitend met goldfilled of sterling zilver. Goldfilled heeft als eigenschap dat het sieraad mooi op kleur blijft, niet te geel goud is en geschikt is voor mensen met een allergische reactie voor metalen behalve goud. Ook werk ik graag met de mooiste Edelstenen van A-kwaliteit en echte Swarovski Elements kristallen. Ze zijn mooier en fonkelen zo gezellig dat ik er gewoon iedere keer weer vrolijk van word. Bij alle juweeltjes staat vermeld om welke materialen het gaat.

Spiritualiteit

Behalve dat het mooi en nu op het moment erg hip is om sieraden met Edelstenen te dragen, heeft iedere Edelsteen ook zijn spirituele en lichamelijk geneeskrachtige werking. Het geeft het sieraad net dat beetje extra. Lees meer over Edelstenen & Energie.

Volg je InTuïtie! – Follow Your InTuition!

Op de edelstenen pagina staan de edelstenen waar ik het veel mee werk bij elkaar. Graag nodig ik je uit om hierbij vooral je eigen wijsheid en INTUitie te volgen. Open je hart voor de schoonheid en het unieke van de genezende stenen! Het sieraad wat je direct aanspreekt en waar je ‘vrolijk’ van wordt, past ook vaak qua eigenschappen bij je …dat is hoe energie werkt!

Groetjes,

maud