MADE WITH LOVE AND POSITIVE ENERGY

INTU is een afkorting van intuïtie. INTU juweeltjes zijn met de hand gemaakt om je innerlijke reis kracht bij te zetten. Elke helende edelsteen en elk symbool is bewust om haar betekenis en symboliek uitgezocht. Of je je nu aangetrokken voelt tot een helende edelsteen of tot een eeuwen oud spiritueel symbool, ik geloof dat je exact dat aantrekt waar je naar op zoek bent.

 

HANDGEMAAKTE  UNIEKE SPIRITUELE SIERADEN

Bij InTu vind je handgemaakte en speciaal geselecteerde goldfilled en sterling zilveren sieraden met de kracht van edelstenen en spirituele symbolen.

De juweeltjes worden met liefde en aandacht geselecteerd ontworpen en gemaakt. Treasures die je graag draagt en een leven lang met je meegaan. Unieke items die je graag aan de volgende generatie doorgeeft en die voelbaar net dat beetje extra te brengen hebben. Handgemaakt in Nederland met liefde, vol positieve energie vanuit een heldere verbinding.

Vaak zijn er maar enkele stuks beschikbaar. Zo blijft het exclusief en heb je altijd iets persoonlijks. Ieder met zorg ingepakt juweeltje komt met een mooie omschrijving van de diepere betekenis van de edelsteen en het symbool. Zo is het een kant en klaar feestelijk verpakt blijvend cadeau om te geven en kun je de energie die het sieraad je brengt ook altijd nog eens nalezen.

De InTu jewelry collectie is bedoeld om je mooi te voelen maar ook om je eigen kracht te voelen. Het nodigt je steeds weer uit om in het nu te zijn en te kijken naar, wat het is waar je blij van wordt. Behalve dat het mooi is om sieraden met edelstenen te dragen, heeft iedere edelsteen ook zijn spirituele en lichamelijk geneeskrachtige werking. De energie van de edelstenen en van de symbolen geven het sieraad net dat beetje extra.

In de edelsteengids staan de edelstenen waar ik het veel mee werk bij elkaar. Alle symbolen die al eeuwen worden gebruikt om je een stukje geluk en wijsheid mee te geven staan in de InTu symbolengids. Graag nodig ik je uit om bij het uitzoeken van het bij jouw persoonlijke reis passende steen of symbool uit om vooral je eigen wijsheid  te volgen. Open je hart voor de schoonheid en het unieke van de edelstenen. De edelsteen en/of het spirituele symbool wat er voor jou naar voren komt, wat je direct aanspreekt en waar je vrolijk van wordt, past ook qua eigenschappen bij je …dat is hoe energie werkt!

 

MATERIALEN & OP MAAT GEMAAKT IS MOGELIJK

Voor mijn ontwerpen werk ik vrijwel uitsluitend met het duurzame 20/14kt goldfilled. Sommige creaties worden ook met gerecycled sterling zilver gemaakt. Zie je een paar oorbellen die je liever in sterling zilver zou hebben, neem dan even contact op want de kans is groot dat ik ze speciaal voor jou ook in sterling zilver kan maken.

Ik werk graag met 20/14kt goldfilled omdat  het sieraad net als bij echt goud, mooi op kleur blijft. Het is niet te geel goud en is ook geschikt is voor mensen met een allergische reactie op andere materialen dan goud. Ook werk ik graag met de mooiste edelstenen van A-kwaliteit en bijzondere handgemaakte verguld zilveren spirituele symbolen uit Thailand of Indonesië. Bij alle juweeltjes staat vermeld om welke materialen het gaat.

 

 

Groetjes,

maud