Edelstenen

Edelstenen hebben altijd een belangrijke rol in het leven van de mensen gespeeld en kunnen miljoenen jaren oud zijn. In de oudheid werden er al  geneeskrachtige en spirituele eigenschappen aan edelstenen toegekend en werden ze voor verschillende rituelen gebruikt.  Ze zijn een product van de aarde en zijn op verschillende manieren (vaak door afkoeling), in verschillende lagen van de aarde gevormd en gegroeid. Dit geeft hen hun specifiek eigen kleur, vorm, eigenschappen en energie (trilling).

Energie

Edelstenen reguleren en absorberen energie, slaan energie op en geven het af al naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. De helende energie van edelstenen kan je helpen om je met de aarde te verbinden en de natuurlijke energie in je lichaam in balans te houden. Op onbewust niveau dragen ze hun steentje bij aan je innerlijke groei en ontwikkeling.

Er is geen mens gelijk en ieder mens reageert hier dan ook op zijn eigen specifieke manier op.
Je kan een edelsteen kiezen vanwege de specifieke werking zoals omschreven op de InTu jewelry edelstenen pagina of je kan je laten leiden door je intuïtie.

Volg je InTuitie!

Als kristal therapeut en energetisch coach nodig ik je graag uit om hierbij vooral je eigen wijs heid te volgen. Kijk naar de edelstenen, haar kleur en vorm, welke spreekt je direct aan? Welk kristal trekt direct  je aandacht?

Welke maakt je vrolijk? Volg je intuïtie! Je kiest onbewust, zonder te denken, de steen die goed voor je is….. verrassend of niet…dat is hoe energie werkt!

Betekenisvolle juweeltjes?

Ieder InTu juweeltje wordt met veel liefde zorg en aandacht persoonlijk voor je gemaakt.
Intuïtief kies ik de edelstenen uit en combineer ze met goldfilled of zilver tot een uniek sieraad.
Elk sieraad komt met een inspirerende omschrijving van de betekenis van de edelsteen of het symbool.

Kijk er als je het draagt zo af en toe eens naar en herinner jezelf onbewust aan de subtiele energie die het sieraad voor je bij zich draagt. Juweeltjes die je in je hart sluit en die je elke dag weer inspireren.

De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. InTu Jewelry neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de werking of uitstraling van de edelstenen.