November : live from the heart

November –Live from the Heart.

De energie van November

November is de maand van pepernoten en gezelligheid maar ook van transformatie en radicale veranderingen.
 
Het de 11de maand en in de numerologie is 11 een meestercijfer wat staat voor een nieuw begin, verlichting, inspiratie, onafhankelijkheid en het volle potentieel van de ziel.
 
11 is het meest intuitieve en creatieve inzichtgevende cijfer in de numerologie. Het staat bekend als de boodschapper : een helpende kracht die ons naar ons eigen unieke pad navigeert zodat we onze mogelijkheden en de kansen die er voor ons liggen ook optimaal leven en benutten.
 
We zitten nu midden in een periode die mega veel energie geeft om je terug te brengen naar je eigen bron en het licht van je ziel.
 
Deze maand helpt deze energie je vooral bij het in lijn brengen van je hart en het opnieuw verbinden met je passie en je dromen. Maar dat betekent natuurlijk ook dat je alle gedachten, gevoelens en ongezonde verbindingen die ergens nog een link leggen met dat wat je niet in je leven wilt definitief laat gaan.
 
De vraag is nu of je in lijn met je ziel gaat leven of in de schaduw blijft staan.
 
Als je je keuze hebt gemaakt, stap dan bewust in deze voorwaardse energie, bouw aan je dromen en verbind je opnieuw met wat het is waar je hart warm van wordt. Verleg je focus, verwacht dat het gebeurt en zie voor je hoe je het al gerealiseerd hebt. Richt je op overvloed. Of het nu om de manifestatie van een nieuw huis gaat of een nieuwe training die je aan het maken bent.
 
Maak een realistische planning en schrijf stap voor stap op wat je nodig hebt om dit te realiseren. Commit jezelf eraan. Kom in actie en neem de stappen die er nodig zijn om jouw innerlijke waarheid te leven!
 
Heb een prachtige transformerende November maand!
 
<3 follow your intuition <3
 
Ben je opzoek naar symbool om je kracht bij te zetten en te ondersteunen in jouw transformatie proces? Kijk dan even in onze symbolen gids.
 
Van alle symbolen, welke springt er nu voor jou uit? Welk spiritueel symbool spreekt jou direct het meeste aan? Waar wordt je naartoe getrokken? Van welke wordt je hart warm? Lees dan de betekenis van dit specifieke symbool. Je zult zien dat de omschrijving nu ook exact bij je past. Magisch of niet, dat is hoe energie werkt!
 
Welk symbool kies jij ? Deel het hieronder!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *