Nieuwe Maan & Zonsverduistering 6 januari

 

Nieuwe Maan & Zonsverduistering 6 januari 02:29

Vandaag is het zover. Het jaar begint met een knaller. Het is de eerste nieuwe maan van het jaar 2019 En er is ook een zonsverduistering (die voor ons helaas niet zichtbaar is).

Nieuwe Maan is altijd een krachtig moment om je nieuwe zaadjes te planten en nieuwe ideeen en projecten, hartewensen te starten. Hét moment om je intenties (vibraties die je in je leven verwelkomt) stevig neer te zetten voor de maand die gaat komen. Maar met deze zonsverduistering erbij belooft het echt vuurwerk te worden omdat die deze energie nog eens extra kracht bij zet.

 

zonsverduistering in steenbok

Er staan nu wel 5 planeten in het aarde teken steenbok. Met steenbok ga je op een avontuur wat je in het begin best wel kan ontmoedigen.  Maar net als de berggeit kan je met solide en standvastige stappen en het nodige zelfvertrouwen de top van de berg bereiken. En als je hier eenmaal bent dan is het uitzicht echt geweldig!
Misschien lijken je doelen die je voor dit jaar hebt gesteld gaandeweg je pad opeens te hoog gegrepen. En heb je niet het gevoel ze ooit te kunnen halen. Weet dan dat de steenbok energie je met de nodige standvastigheid zal helpen om je hogere doelen te bereiken. Kies je pad (maak het steeds weer helder in verbinding met je hart) en neem je hoofd hierin mee (blijf gegrond verbonden met de aarde).

Deze nieuwe maan en verduistering zijn ook het perfecte moment om je intenties voor heel 2019 neer te zetten.  En als je dit doet en je je met je hogere zelf (intuitie) verbind,  beloof jezelf dan dat je in je kracht gaat staan! Dat je dwars door je angsten heen zult gaan en vervolgens geinspireerde actie zult nemen zodat je je leven naar een hoger plan brengt.

Time is now, (dit kan zomaar eens het keerpunt in je leven zijn) en je hebt alles in je om dit te doen!

 

Happy New Moon en veel plezier op weg naar de prachtige bezielde avonturen die er voor je klaar liggen.

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

maud

 

 

 

P.S. Hier bekijk je onze  maansymbool pagina >>

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *