Nieuwe Maan 4 februari 2019

 

Nieuwe Maan 4 februari 2019 – 22:04

Nieuwe Maan is steeds weer een mooi moment om met iets nieuws te beginnen.  En deze nieuwe maan is hier een hele bijzondere in.
Ik lees dat er een mooie samenstand sterren teken waterman. En alles wijst er op dat nu bij uitstek de tijd daar is om je dromen waar te gaan maken.
Waterman brengt je namelijk mooie kansen voor materiele en spirituele groei.

Het is een bijzondere krachtige tijd.

De maand Februari staat in het teken van aktie nemen op je (ziels) plannen. Als je naar je carriere, vriendschappen en je wekelijkse activiteiten kijkt..welke brengen je dan plezier? En in welke dingen, mensen of zaken heb je geen lol meer?

Wat kan je anders doen om dit te veranderen? Het is nu ook de tijd om je horizon te verruimen. Misschien wil je nu bijvoorbeeld iets nieuws leren en is het fijn om dit samen met anderen te doen. Zorg in ieder geval dat je lol hebt in wat je doet, dan straal je dit ook uit en trek je het ook aan in je leven.

Over deze Nieuwe Maan schrijft Joan Hodgson: “Dit is een bijzonder krachtige tijd om het licht in het hart van de mensheid te laten stralen. Dit licht zal in alle mensen de behoefte aan broederschap, begrip en liefde voor elkaar versterken. Om je dit denken vanuit je hart bewust eigen te maken is het heel belangrijk om je elke dag in de innerlijk stilte van meditatie te begeven en je zo geleidelijk aan meer bewust te worden van het licht, dat in jezelf en in elk mens aanwezig is.” Misschien is het een fijn om dit gevoel, om te weten dat de stappen die je vanuit je hart maakt ook zijn invloed op het grotere geheel heeft.

Deze nieuwe Ijsmaan heeft als thema zuivering en diepgang. De energie duurt vier weken. En de beste tijd om een hele nieuwe start te maken of de dingen anders aan te gaan pakken is tijdens de komende twee weken vanaf deze Nieuwe Maan(de wassende maan).  Maak er ruimte voor om bewust van binnen naar buiten te werken. Wat wil er in jou uitgroeien en ontwaken? Welke droomzaadjes wil je zaaien de komende tijd  zodat ze met de volgende Volle Maan tot bloei gaan komen?
De resultaten van deze zaadjes (een betere toekomst) zal je bij de Volle Maan van 19 februari 2019 zien!!!

Happy New Moon!

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

maud

 

 

 

P.S. Hier bekijk je onze  maansymbool pagina >>

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *