Nieuwe Maan 28 oktober 2019

 

Nieuwe Maan 28 oktober 2019

Transformatie

 

Nieuwe Maan is steeds weer een mooi moment voor een nieuwe start. Bij deze maan zitten we nog in de jachtmaan die in het teken van transformatie staat. Ze heeft als thema’s : offer, afscheid nemen, overleven, naar binnen keren en transformatie.

We zijn de donkere tijd van het jaar ingegaan.  Tijd voor reflectie en een terug blik op het afgelopen jaar. En dat betekent natuurlijk ook dat je alle gedachten, gevoelens en ongezonde verbindingen die ergens nog een link leggen met alles wat je niet in je leven wilt of nodig hebt definitief laat gaan.

Alles wat je niet dient, daar mag je een duidelijke halt aan roepen. Deze Nieuwe Maan is een serieus moment voor verandering. Ga mee met de energie door iedere dag een paar momenten van stilte voor jezelf in te lassen. Vanuit die stilte is er een ruimte om echt te luisteren naar jezelf.  De beweging gaat van binnen naar buiten en niet meer andersom.

Stap bewust in deze transformerende energie, durf door het vuur te gaan. ga door je groeipijnen heen, omarm jouw doorbraak, bouw aan je dromen en… verwacht het beste.
Alsof je het al gerealiseerd hebt. Maak een realistische planning en schrijf stap voor stap op wat je nodig hebt en te doen hebt. Zie het voor je. Committeer jezelf eraan en neem concrete actiestappen op je planning. (ieder gebouwd kasteel is tenslotte ooit begonnen met een luchtkasteel)

Maak er gebruik van en laat het voor je werken…

Deze nieuwe maan is magisch Enjoy!

 

Groetjes,

 

 

 

 

maud

 

 

 

P.S. Bekijk onze  maansymbool pagina >>
en onze maansteen pagina >>

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *