Nieuwe Collectie!

 

 

 

Nieuwe Collectie!

De sieraden uit de najaarscollectie zijn met veel liefde in geringe oplage door eigenaresse Maud Peij gemaakt. Hierbij gebruikt ze materialen zoals goldfilled (goldfilled), edelstenen en Swarovski kristallen. Kleur en spirituele symbolen zijn een terugkerend thema in de InTu collecties en ook nu is dat weer het geval.

De Visions collectie met het prachtige Hamsa handje bestaat uit oorbellen en armbanden. De one of a kind Gypsy en Pearl Cross oorbellen zijn echte eye catchers. Daarnaast zijn er enkele nieuwe in beperkte oplage gemaakte symbool kettingen zoals de Ohm en de bijzondere 3D Merkaba ketting. Ook de Sun Rise ketting is nieuw en herinnert je eraan om de zon in je leven te zijn en te stralen.

Iedere ketting komt met een mooie omschrijving van het symbool en is altijd feestelijk verpakt. Ook zijn ze conform de InTu signatuur altijd voorzien van een gezuiverd bergkristal. Bergkristallen absorberen licht en geven licht al naar gelang de behoefte af. Zo versterken ze de energie van de symbool ketting en ondersteunen ze je op je dagelijkse pad. Prachtig om te dragen tijdens de feestdagen, maar ook  heel geschikt als betekenisvol cadeau.

Over InTu Jewelry
In haar atelier in Utrecht ontwerpt en maakt Maud Peij de mooiste spirituele sieraden. Ze combineert de kracht van edelstenen en symbolen met hoogwaardige materialen zoals goldfilled en echt zilver. Het resultaat is exclusieve sieraden met een speciale betekenis, die je inspireren om je hart en intuïtie te volgen. Naast de vaste collecties ontwerpt Maud twee keer per jaar een totaal nieuwe collectie, die in beperkte oplage verkrijgbaar is. Alle sieraden worden feestelijk verpakt en komen met een mooie omschrijving van de edelsteen of het symbool. Verzending binnen Nederland is gratis. Bekijk alle sieraden uit de nieuwe collectie op www.intujewelry.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *