Nieuwe Collectie- edelsteen energy ringen en oorbellen

Nieuwe collectie edelsteen Energy ringen en oorbellen!

Everything is Energy

Alles is energie. Edelstenen en symbolen brengen hun eigen energie en betekenis met zich mee. Edelstenen slaan energie op en geven het al naar behoefte weer af. Een levende materie die miljoenen jaren oud is en vaak diep in de aarde ontstaat voordat ze ons bereikt.

Als  je een sieraad met edelstenen draagt dan dragen de stenen zo op een zachte manier hun steentje aan jouw energie bij. Iedere edelsteen is net als ieder mens uniek met zijn eigen unieke vibe.
En op verschillende momenten in je leven heb je behoefte aan verschillende vibes. Zo zal je het soms fijn vinden om er vooral aan herinnert te worden in je hart te blijven, terwijl je het op andere momenten weer fijn vindt om je gesteund te voelen zodat je die krachtige keuzes in je leven kunt maken.

Nieuwe Energy ringen & single oorbellen

We hebben de edelsteen Energy Ringen uitgebreid met nieuwe fijne 14 karaat gold filled ringen. Ze komen in heel veel verschillende edelstenen die je ook onderling leuk kan combineren. Zo is er de groene aventurijn balans ring en de oranje carneool creativiteit ring. Ringen passend bij jouw vibe van het moment die je outfit net dat extra vleugje kleur meegeven.

Heel leuk om samen te dragen met de nieuwe single edelsteen oorbellen.  Natuurlijk kan je voor een passend paar kiezen. Maar door ze te mixen en matchen met de single symbool oorbellen of symbool studs uit onze collectie creeer je je eigen unieke vibe en uitstraling.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *