Nieuwe 14 karaat Gold filled Maan Ster Hart symbool kettingen

Nieuwe 14 karaat Gold filled Maan Ster Hart symbool kettingen

To the Moon and Back!

Helemaal nieuw zijn de 14 karaat Gold filled Maan Ster Hart kettingen.

Eerst waren de hangers van sterling zilver voorzien van een extra dikke laag 24 karaat goud. Maar nu zijn de hangers net als de fijne kettingen helemaal van 14 karaat Gold Filled goud gemaakt.

Alhoewel wij er nu al ruim 10 jaar met veel plezier mee werken is Gold Filled nog niet zo heel erg bekend in Europa. Het is een hoogwaardig product wat je niet met gold plated mag vergelijken, omdat hier een laag goud wordt aangebracht wat vaak gemakkelijk slijt. Gold Filled  of gevuld goud is een dikke laag goud wat gebonden is aan een ander metaal (een door en door legering van goud). Hierdoor heeft het dezelfde voordelen en levensduur als massief goud tegen, maar tegen een veel aantrekkelijkere prijs.  Gold filled is dan ook een fijn alternatief voor echt goud en gaat net als goud een leven lang mee.

En je kan de kettingen nu los, maar ook als set kopen. Een mooie manier om je eraan te herinneren je intuïtie te volgen, je licht te schijnen en te doen waar je blij van wordt. Om de energie van de symbolen te ondersteunen is iedere ketting voorzien van een gezuiverd bergkristal bedel.

Iedere tijdloze ketting komt in een mooi sieraden doosje en is feestelijk verpakt waardoor je het direct cadeau kan doen. Ook zit er een mooie omschrijving bij van de diepere betekenis van het symbool.

Zo vertel je haar dat je van haar houdt, dat ze een ster is en dat ze haar intuïtie mag volgen en haar dromen mag najagen.Een prachtig cadeau om te krijgen en om te geven.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *