Nieuw Tree of Life symbool

Nieuw Tree of Life symbool

Voor dit voorjaar zijn er verschillende nieuwe Tree of Life kettingen in 14 karaat gevuld goud met sprankelende Swarovski Elements gemaakt.
Stuk voor stuk met de hand gemaakt in ons atelier in Utrecht. Uniek en one of a kind. Er is dan ook geen levensboom exact hetzelfde!

De nieuwe kleuren zijn diep blauw, fris groen en living coral.

De 25mm ronde hanger komt aan een elegante 75 cm lange 14 karaat gold filled gouden ketting. Super elegant om lang te dragen, maar je kan hem ook als korte ketting om.

Deze mooie Tree of Life ketting is niet alleen een prachtig tijdloos sieraad, maar ook een persoonlijke krachtige talisman. Een mooi geschenk in tijden van een nieuw begin, bij groei en heling. Hij brengt je wijsheid en zorgt voor bescherming en een gevoel van stabiliteit. Zijn stevige wortels gaan diep de aarde in terwijl zijn takken tot ver aan de hemel rijken.  Zo staat hij voor een stevige gronding en de zoektocht naar de betekenis van het leven zelf. Zo boven, zo beneden, ben je verbonden in de kern.

Bij de one of a kind kettingen is het ook leuk om een paar unieke Tree of Life oorbellen te dragen. Is het paar van je keuze al uitverkocht? Neem dan gerust even contact met ons op. Er is veel mogelijk en we maken ze graag speciaal op maat voor je.

Bestel hier de unieke Tree of Life met Swarovski Elements ketting in jouw kleur!

Groetjes,

 

 

 

 

Maud

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *