gratis maankalender

Uiteraard waarderen we je privacy en gaan we zorgvuldig met je gegevens om Onderaan elke e-mail staat een link waarmee je je altijd eenvoudig kan afmelden.

Maan Kalender 2020

De energie van de Maan heeft een grote invloed op ons. De aarde bestaat net als ons lichaam voor zo’n 70% aan water. En net als de aarde (eb en vloed) reageren wij daarom ook op de maanstanden. Het is fijn en inspirerend om bewust van de verschillende maanstanden in je leven gebruik te maken.

Nieuwe Maan staat steeds weer voor een nieuw begin. Het is een mooi moment om plannen te maken, een nieuw project te zegenen, goede voornemens te beginnen en je wensen uit te spreken.

En bij Volle Maan is het dan tijd voor het resultaat, vergeving en dankbaarheid. De kracht van de maan is dan tenslotte het grootst. Veel mensen voelen zich tijdens Volle Maan energiek, creatief en sexy. Het is een mooie tijd om een laatste zetje te geven om je doelen te bereiken en om helderziende waarnemingen te hebben.

We hebben een prachtige Maankalender voor je gemaakt. Zo heb je altijd een reminder of het tijd is for New Beginnings of tijd is om je doelen een liefdevol laatste zetje te geven. Download de gratis maankalender en je ontvangt hem in printbare vorm in je mailbox .