Retourneren & Ruilen

Omdat ieder juweeltje uniek is en er mooie natuurproducten als edelstenen worden gebruikt, kan het gebeuren dat het item wat je ontvangt iets afwijkt van de foto op de website.

Onze juweeltjes worden met de grootste zorg ontworpen en veelal speciaal voor je gemaakt, we vinden het dan ook belangrijk dat je er blij mee bent en dat je je juweeltje met veel liefde en plezier draagt.  Mocht er desondanks iets aan de hand zijn, of heb je een vraag, dan horen we het heel graag van je. Neem contact met ons op.

Mocht je niet tevreden zijn over een bestelling dan mag je deze binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden op eigen kosten aan ons retourneren. Het aankoopbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten die betaald zijn voor ontvangst, worden binnen 10 werkdagen op de oorspronkelijke rekening teruggestort, indien het item ongebruikt (en ongedragen) in goede staat , zonder gebruikerssporen of beschadigingen door InTu jewelry is ontvangen.

De retour gezonden items zijn voor eigen risico voor de klant. Je kunt het met brievenbuspost track & trace retour sturen. Kies je voor  ‘aangetekend verzenden’ dan moet er door ons worden getekend voor ontvangst. Op deze manier bent je dan ook altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt.

Let op: Vergeet niet je naam, ordernummer, totaalbedrag, bankgegevens en reden van retour te vermelden zodat we je snel van dienst kunnen zijn.

Uitzonderingen : InTu juweeltjes die speciaal op maat en naar jouw specificaties zijn gemaakt en items in de Sale kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Retour postadres :

InTu

Meredith Willsonstraat 79

3543 DM Utrecht

info@intujewelry.nl

 

Kijk ook bij de : Algemene voorwaarden

 

schrijf je in en laat je inspireren