Veilig betalen :

Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer en het  producten wat je hebt besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling.

Veilig en gemakkelijk betalen vinden we erg belangrijk. Al onze transacties zijn beveiligd en verlopen via Mollie.

Wij accepteren onderstaande betalingsmethoden:

IDEAL
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Kies je bank en volg de stappen.

Bancontact

Een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen in België.

Sofort Banking / Giropay

Een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen Duitsland.

Credit Card 
Als je met je creditcard wilt betalen kies dan je creditcard maatschappij en ga verder met de betaling.  Je kunt bij ons met Mastercard en Visa betalen.

Bank overschrijving
Je kan ook met directe bank overschrijving betalen. Na het plaatsen van je bestelling wordt je doorgeleid naar een pagina zodat je zelf het aankoopbedrag kunt overmaken naar onze rekening. Bestellingen worden pas in bestelling genomen als het totale bedrag op onze rekening staat.

Kortingscode en Cadeaubon

In het winkelmandje is het mogelijk om een kortingscode of een InTu cadeaubon in te wisselen!

 

============================

Garantie :

InTu jewelry werkt alleen met de beste met zorg uitgezochte materialen als sterling (.925) zilver en 14 karaat goldfilled goud. Toch kan het in zeldzame gevallen voorkomen dat een juweeltje gebreken vertoond. In dat geval kan je het juweeltje altijd aan ons terug sturen voor reparatie. En mocht reparatie niet lukken dan vervangen we het met een gelijkwaardig sieraad.

 

De volgende gevallen van schade vallen niet onder de garantie:

  • Natuurlijke slijtage
  • Schade door verkeerd of oneigenlijk gebruik
  • Items die door eigen toedoen gebroken of beschadigd zijn
  • (Half) edelstenen kunnen slijten of verkleuren
  • Vlekken ontstaan in het edelmetaal, leer of edelstenen door hairspray, parfum en/of cosmetica
  • Verkleuring/aantasting als gevolg van de zuurgraad van de huid, water, parfum en andere huid- of haarverzorgingsproducten of door elke andere substantie of oorzaak zoals verkeerd opbergen (bijv. in vochtige ruimtes)
  • Defecten ontstaan door het passen van het artikel door klant of derden