BETALEN & GARANTIE

BETALEN :

Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer en het  producten wat je hebt besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling.

Veilig en gemakkelijk betalen vinden we erg belangrijk. Al onze transacties zijn beveiligd en verlopen via Mollie.

Wij accepteren onderstaande betalingsmethoden:

IDEAL
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Kies je bank en volg de stappen.

Bancontact

Een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen in België.

Sofort Banking / Giropay

Een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen Duitsland.

Credit Card 
Als je met je creditcard wilt betalen kies dan je creditcard maatschappij en ga verder met de betaling.  Je kunt bij ons met Mastercard en Visa betalen.

Bank overschrijving
Je kan ook met directe bank overschrijving betalen. Na het plaatsen van je bestelling wordt je doorgeleid naar een pagina zodat je zelf het aankoopbedrag kunt overmaken naar onze rekening. Bestellingen worden pas in bestelling genomen als het totale bedrag op onze rekening staat.

Kortingscode en Cadeaubon
In het winkelmandje is het mogelijk om een kortingscode of een InTu cadeaubon in te wisselen!

 

============================

GARANTIE :

Het basis materiaal voor de handgemaakte producten wordt met veel zorg uitgezocht. InTu jewelry werkt alleen met de beste materialen als sterling (.925) zilver en goldfilled. Vanaf de besteldag heb je  6 maanden garantie op onderdelen en sluitingen.

De volgende gevallen van schade vallen niet onder de garantie:

  • Natuurlijke slijtage
  • Schade door verkeerd of oneigenlijk gebruik van de sieraden
  • Items die door eigen toedoen gebroken of beschadigd zijn
  • Kralen die slijten, verkleuren of afgeven nadat zij in contact komen met vocht
  • Vlekken ontstaan door hairspray, parfum, cosmetica en of de zuurgraad van de huid
  • Defecten ontstaan door het passen van het artikel door klant of derden

RETOUREN
Omdat elk artikel uniek is en er natuurproducten als (half) edelstenen, leer, hout en schelpen gebruikt, kan het iets afwijken dan de foto ervan op de website. Als je wat retour wilt sturen, zie dan het kopje ‘Retourneren‘ .

VEILIGHEID
Vanwege de kleine onderdelen zijn InTu producten niet geschikt voor kleine kinderen (0 – 3 jaar). InTu jewelry is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het gebruik of het dragen van haar producten.

PRIVACY DISCLAMER
Wij handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaan zorgvuldig om met de door jou ingevoerde gegevens. Lees ook privacy & cookies pagina.

COPYRIGHT
Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht te allen tijde bij InTu. Ook de handgemaakte items zijn door InTu ontworpen en gemaakt.

schrijf je in en laat je inspireren