KLANTENSERVICE

Onze juweeltjes worden met de grootste zorg ontworpen en voor je gemaakt, we vinden het dan ook belangrijk dat je er blij mee bent en dat je het met veel liefde draagt.  Mocht er desondanks iets aan de hand zijn, of heb je een vraag, neem dan contact op. We vinden het fijn om van je te horen.

Vragen:
Je kunt ons per e-mail of per Whatsapp bereiken. We doen er alles aan om jouw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Contact gegevens betaalinformatie en registratie:

Post adres : Meredith Willsonstraat 79,  3543 DM Utrecht (let op dit is geen bezoekadres)
Mail adres : klantenservice@intujewelry.nl
Whats app Customer Services : +31 06 55 801 108 (voor sms of whatsapp van maandag tot en met vrijdag tussen 10: 00 en 17:00)

ABN  : 0614797004
IBAN : NL88ABNA0614797004

KVK  : 55030106
BTW : NL001936877B50

Betaalmethoden 
Je kunt betalen met de meest voorkomende, veilige en universele geaccepteerde betaalmethodes via Mollie zoals iDeal, Paypal, Mastercard, Maestro en Visa. Wij streven altijd naar de meest beveiligde servers, gebruiken bekende payment providers en houden alles zo actueel mogelijk om je gegevens veilig te houden.

Verzending 
De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €39,-. Internationaal is dit vanaf €49,-. Deze verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten (geen pakket). Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant en heeft geen track & trace nummer. Als je je brievenbuspakketje geregistreerd en/of verzekerd wilt laten verzenden, kun je dat aangeven in het winkelmandje bij de afronding van je bestelling.

Levertijd 
Wanneer je bestelling en betaling bij ons binnen is, kun je je bestelling binnen 2 a 3 werkdagen verwachten. Dit geldt voor Nederlandse zendingen, buitenlandse zendingen duren langer door de afstand (tot 7 dagen). Heb je een spoed bestelling, laat het ons dan even weten via contact dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Ruilen en retour
We vinden het belangrijk dat je blij bent met je InTu juweeltje en het met veel liefde draagt Als je wat retour wilt sturen kijk dan even op onze retourneren pagina. Sale artikelen en speciaal op maat gemaakte sieraden kunnen helaas niet worden geruild.

Problemen en vragen  
Ondanks dat we ernaar streven de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden en alles met de grootste zorg te verpakken, kan er toch af en toe eens wat misgaan. We vinden samen vast een oplossing. Neem contact op.

Voorwaarden 
Lees de Algemene voorwaarden hier.