Iets in Kerst Rood?

Iets in kerst rood?ūüéĄ

Kijk in de ultieme feestdagen gids en vind de mooiste betekenisvolle cadeaus voor iedereen op je lijst!

Er is niets leukers dan wanneer je met  kerst een bijzonder tijdloos sieraad krijgt van iemand die je lief hebt. Ben jij op zoek naar een betekenisvol cadeau voor onder de kerstboom? En wil je vriendin, moeder, zus of iemand anders een prachtige ketting, ring of armband met een diepere betekenis geven?

Iets in Kerst Rood bijvoorbeeld. Iedere kleur heeft net als iedere edelsteen zo zijn betekenis. Rood staat voor liefde, passie, vuur, succes en kracht.

In onze  feestdagen cadeau gids vind je allemaal tijdloze feestelijke sieraden met een bijzondere boodschap bij elkaar.  Iedere cadeau  komt met een mooie omschrijving van de betekenis van het symbool of de edelsteen en is altijd feestelijk verpakt.

Ook doen we er een leuk gouden giftcard in kerst sfeer bij zodat je het direct kant en klaar cadeau kan doen.

Bestellingen die voor 15:00 uur zijn ontvangen doen we tot en met donderdag 20 December dezelfde dag nog op de bus.  Alle bestellingen na donderdag 20 December worden vanaf donderdag 27 December weer verstuurd.

Let op! Bestel op tijd. Het is in deze periode heel erg druk bij Post NL. Wij doen er alles aan om de pakjes op tijd te laten bezorgen, maar kunnen voor de bestellingen na 20 December helaas niet garanderen dat ze er ook nog op tijd voor Kerst zijn.

Wil je je cadeau (gratis) laten bezorgen? Dan geef je dat gewoon aan bij je bestelling. En geef bij de opmerkingen aan ons door welke persoonlijke boodschap  of naam we voor je op het gouden kerstkaartje mogen schrijven. Wij schrijven deze dan met de hand voor je op, dat maakt het wel zo persoonlijk. Ruilen is binnen 14 dagen altijd mogelijk!

Mocht je niet weten wat te kiezen? Dan is een cadeaubon altijd een goed idee. Ze zijn twee jaar geldig en worden feestelijk als cadeau verpakt. Ook hier doen we weer zo’n leuk gouden kerstkaartje voor je bij. Alles voor een Merry & Bright Kerst.

Heb je vragen of speciale verzoeken, neem dan gerust even contact met ons op.

 

We wensen je alvast een hele fijne  feestdagen!

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *