Heart Centered collection

heart centered collection

Heart Centered Collection

 

Er is zoveel gaande in de wereld dat het lastig is om je niet overweldigd te voelen.  We leven in verscheurende en verbijsterende tijden en het kan niet anders dan dat wat er in de wereld speelt ook op je deur aanklopt.  We leven in tijden van transitie en verandering. En we maken de stap van de oude vertrouwde manier die niet langer werkt, naar het vinden van nieuwe manieren en wegen zodat zowel wij als de aarde kunnen gedijen.

Als Changemaker maak je deel uit van de shift waar we in zitten. Op jouw unieke en speciale manier.

We hebben je kracht en energie nodig en lief zijn voor jezelf is misschien wel het allerbelangrijkste wat je kunt doen. Zorgen dat je blij bent, groeit en bloeit met wat je doet. Want dan straal je en ben je ook dat lichtpunt voor anderen in de wereld. Dat is waar de verandering begint.

De Heart Centered collectie is er om je te herinneren dat er een bijzondere kracht in je ligt.

De Heart Centered Collectie bestaat uit prachtige handgemaakte heart lock kettingen en gold filled en vergulde sieraden met larimar en rood koraal. Hij is gemaakt om je er aan te herinneren vooral goed voor jezelf te zorgen. En hier steeds  je prioriteit van te maken.  Deze kracht straal je dan ook uit naar anderen. En zo herstellen we de balans en maken we de wereld een stukje mooier.

Dus …als je merkt dat je niet consequent gezonde grenzen stelt, juist omdat je zo’n groot hart hebt. Of dat je je overweldigd of uitgeput voelt door alles wat er in de wereld gebeurt. Merk het dan op en realiseer je dat de kans groot is dat je de behoefte van anderen boven die van jezelf hebt gesteld. Jij bent goed genoeg en doet er toe.  Leg je hand op je hart en adem diep in en uit  zodat je in het nu weer direct terug komt bij jezelf. De wereld heeft jouw kracht nodig, juist nu!

Larimar Blauw en Koraal rood

De Heart Centered collectie bestaat uit verschillende unieke  sieraden met een mooie betekenis. Prachtig voor jezelf  en als bijzonder cadeau voor iemand die je in je hart gesloten hebt. Er zijn exclusieve verguld zilveren Heart Lock kettingen,  speelse gold filled en edelsteen Eye armbanden en kettingen sets en kettingen en ringen in Larimar en Koraal. Allemaal unieke stuks of in beperkte oplage gemaakt, zodat je zeker weet dat je iets bijzonders in handen hebt.

Het leuke van de tijdloze  Heart Lock kettingen is dat ze puur en mooi zijn op zichzelf, maar je er naar behoefte ook een hanger uit je persoonlijke schatkist aan toe kunt voegen. Ook is het leuk om er mee te spelen. Verleng hem bijvoorbeeld eens met een persoonlijke armband zodat je een totaal eigen stijl creëert.  En combineer ze met een paar mooie statement oorbellen uit de collectie.

Zowel Koraal als Larimar (dolfijnsteen) helpen bij het brengen van harmonie en evenwicht. Larimar geeft je spirituele kracht en geeft je een happy speelse energie wat helemaal is waar deze collectie voor staat. Love is always the answer, no matter the question.

 

 

Keep Shining!

 

 

 

 

 

Maud

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *