Happy World Ocean Day!

Happy World Ocean Day!

Op 8 juni is het weer Wereld Oceaan dag.  De aarde bestaat net als ons lichaam uit zo’n 71% water. Ze regelt het klimaat en zorgt voor onze voeding. Er gaat geen druppel verloren, wat verdampt gebruiken we om ons land mee te besproeien. Plastic in de Oceaan betekent plastic op ons bord.

Goed dat er steeds meer initiatieven zijn om onze Oceanen schoon te maken en overbevissing tegen te gaan.  Op wereld Oceaan dag zijn er verschillende grote acties die over de hele wereld gehouden worden.  Er gaat aandacht naar de overbevissing en naar het oplossen en verminderen van de plastic berg.  Er zijn verschillende mooie initiatieven waar je zelf een bijdrage aan kan leveren zoals aan ons favoriete project van Stichting The Ocean Cleanup. Of bijvoorbeeld aan deze petitie van Green Peace om het plastic in de supermarkten te verminderen. Dat willen we toch allemaal?

Zelf kan ik me niet anders herinneren dan van jongs af aan zee te zijn geweest. Altijd druk in de weer met de treasures die de zee me steeds weer kwam brengen. Schelpen, stenen en stukken zeehout zoeken en creaties maken met de mooiste cadeaus uit de zee.

Als jong volwassene leefde ik in Florida waar mijn liefde voor het werken met 14 karaat goldfilled goud ontstond.  Een geweldige tijd met de dolfijnen en sea turtles bij de oceaan. En ik weet nog goed hoe ik daar mijn eerste sieraad creaties met schelpen en parels in combinatie met goldfilled goud maakte. Iedere zomer vindt je dan ook altijd enkele creaties met koraal en schelpen in mijn collectie terug.

Vandaag heb ik verschillende unieke creaties verzameld in de Ocean Love shop en ontvang je tot en met maandag 10 juni, 10% extra korting op alles in deze shop met de code : oceanlove

 

Happy World Ocean day!

Groetjes,

 

 

 

 

 

Maud

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *