Happy Nieuwe Maan 26 November 2019

 

Happy Nieuwe Maan 26 November 2019- 16:07

Nieuwe Maan is steeds weer een mooie energie om met iets nieuws te beginnen. De energie van de nieuwe maan  geeft je een heldere kijk op wat je écht wilt manifesteren in je leven.

Zowel de zon als de maan staan in het optimistische sterrenteken van Boogschutter en dat zorgt nu voor een mooi energie boost met de focus op leren, plannen, reizen en avontuur.

In de natuur liggen de zaadjes nu opgeslagen in de aarde te wachten tot ze straks in het voorjaar weer tot bloei gaan komen. Gebruik deze kracht!. Welke nieuwe weg ga jij inslaan?

Plant de zaadjes van je dromen, en beeld je in dat ze met deze nieuwe maan meegroeien. Zie concreet voor je hoe je wens eruit ziet alsof hij er al is. En zie dan ook heel concreet en echt voor je hoe de weg eruit ziet die je aflegt om er te komen.

En… neem je steeds weer bij nieuwe maan voor om een stap te zetten, die je dichter naar je doel toe brengt.

We gaan meer en meer een leven leven waarin we authentiek leven wie we wezenlijk zijn. En alles wat hier niet bij past en niet werkelijke bedoeling is zal hier plaats voor moeten maken.

Dus uh…ruim je oude gewoonte die je niet meer dient op zodat er ook echt ruimte is voor nieuw! Blijft dicht bij jezelf en hou je focus op je passie en hartenwensen.

Heb een mooie Magische Nieuwe Maan!

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

maud

 

 

 

P.S. Bekijk de InTu  maansymbool pagina >>
en maansteen pagina >>

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *