Happy Nieuwe Maan 23 April 04:27

Happy Nieuwe Maan – 23 April 04:27

Deze nieuwe maan is de maan van het ontwaken met het thema wedergeboorte. Je kan alles in de natuur nu bijna zien groeien, zo hard gaat het.

In deze periode van enorme levensenergie zul je jezelf ook als opnieuw geboren voelen. Maar, elke vernieuwing of verandering heeft ook zo zijn prijs. Om opnieuw geboren te worden is het nodig om eerst te sterven.

Stem je af op de energie van je hart en laat die door je hele lichaam stromen. Dit helpt om dat wat niet van jou is los te stromen en vanuit je kern te leven. Het leuke is dat je hierdoor ook meteen wezenlijk bijdraagt om de energie in de wereld te verhogen. Met de nieuwe maan in stier is het er ook de tijd voor om nieuwe wensen voor de aarde te maken, schoonheid te visualiseren en liefde de wereld in te brengen.

Stem je af en wees je tijdens deze nieuwe maan bewust van wat je echt wilt, waar je echt gelukkig van wordt. Wat je hebt gezaaid is nu aan het groeien en dat wat je in de winter hebben verwerkt en losgelaten geeft je nu de ruimte voor nieuwe groei. Je wordt uitgenodigd om te onderzoeken wat de waarheid voor jou is.  Wat heb jij wezenlijk aan de wereld bij te dragen.  Wat inspireert je en hoe ga je richting geven aan dat wat je werkelijk roept, zodat je ook gaat doen wat jou meer voldoening geeft. Toets het steeds weer aan je hart, vertrouw je intuïtie en voer je positieve veranderingen stapje voor stapje, steeds toetsend aan je hart, in jouw wereld door.

 

Heb een mooie nieuwe maan!

 

Groetjes,

 

maud

 

P.S. Iedere Nieuwe  en Volle Maan maken we een Maan Energie rapport over de energie van die specifieke Maan en wat die voor je betekent.
Als je hem graag in je mailbox ontvangt zodat je hem niet hoeft te missen meld je dan hier aan.

Bekijk onze maansymbool pagina >>

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *