Happy Full Moon – 12 November

 

Happy Full Moon – 12 november 14:37

Deze Maan wordt ook wel de Offer, de Bevermaan of de Bloedmaan genoemd. De Bloedmaan heeft als thema’s afscheid, bewustzijn en geven (offeren). De winter komt eraan, de bomen verliezen hun bladeren en slaan hun vocht op om de winter te overleven. De bevers starten met de bouw van hun winterdammen en ook wij keren steeds meer naar binnen. Het is tijd om je terug te trekken en de kennis die je hebt opgedaan om te zetten in wijsheid.

Deze volle maan staat in het teken Stier wat ervoor kan zorgen dat je koppig wilt vasthouden aan het oude en bang bent om je financiële zekerheid te verliezen. 

Deze Maan gaat over het achterlaten of offeren van je oude gewoontes, patronen en de dromen die je niet hebt waargemaakt. Wat geweest is kan je niet meer veranderen en het wordt echt tijd dat je dit laat gaan terwijl je je langzaam voorover buigt om alles wat er voor je in het verschiet ligt te omarmen.  Ga er vanavond een rustig voor zitten en zoek de stilte op. verbind je met je intuïtie (hogere zelf) en schrijf eens op hoe je je voelt en wat het is wat je bezig houdt. Welke droom of verandering zou je werkelijkheid willen zien worden? En wat kan je nu laten gaan om daar vol aan te werken?

De lessen, energie en invloed van deze volle maan helpen je om een nieuwe nalatenschap te creëren en om je eindelijk vrij te maken van al die obstakels en blokkades die je van dat wat je werkelijk diep van binnen roept afhouden.

Sta stil bij jouw wijsheid. Waar ben je dankbaar voor en met welke zaken emoties of gedachten ga je nu echt stoppen! Kijk of je ballast in welke vorm dan ook kunt laten gaan. Onderzoek op welk gebied in je leven er een zwaarte is, die je ongemerkt tegenhoud om vol te gaan voor dat wat je roept.

Welke talenten en sterke kanten heb je en hoe kan en ga je die nu in de wereld zetten?

Geniet van deze bijzondere Volle Maan! 🌚

 

En leg je edelstenen in een maanbad in de vensterbank dan stralen ze je morgen weer tegemoet

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

maud

 

 

 

P.S. Hier bekijk je onze  maansymbool pagina 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *