Happy 2021 & Weekend Actie

 

new beginnings actie

Happy 2021

Na een weekje vakantie en ondergedompeld te zijn geweest kom ik deze week weer langzaam boven water. En alhoewel ik weet wat een enorme stoorzender social media is. En ik me ook steeds weer voorneem om alleen ‘s ochtends en ‘s avonds op mijn mobiele telefoon te kijken, was het na een dag of twee helemaal offline zijn toch wel weer opvallend hoe snel het je uit je flow haalt.

Het constante appél wat er van buitenaf op je wordt gedaan zodra je de televisie of je mobiel aanzet is echt enorm en het haalt je hoe subtiel dan ook direct weg bij je eigen innerlijke waarheid.

Zelf ben ik door de jaren heen als energie healer en coach eraan gewend geraakt om mijn energetische grenzen te stellen en mijn dag te starten met het stromen van mijn energie. Zo begin ik mijn dag vanuit mijn eigen wijsheid en plezier en en heb ik meer focus en contact met wat er wel en niet goed voor mij is.

Vanuit deze hoedanigheid kan ik alle rumoer in de buiten wereld beter filteren. Start ik de dag met mezelf en is mijn visie en bewustzijn helder.

Het is vaak zo simpel dat het ingewikkeld lijkt. Ik nodig je in het nieuwe jaar dan ook graag uit om deze momenten ook voor jezelf te nemen en de dag steeds weer met de beste versie van jezelf te starten.

Simple dagelijkse meditatie technieken waarbij je je lichaam een gronding geeft, je vitale energie stroomt en uit je lichaam en je energie systeem loslaat wat niet van jou of van nu is doen wonderen. Vreemd toch dat we dit niet allemaal iedere dag en iedere keer voordat we gaan slapen doen. Want het is misschien wel het allerbeste wat je kunt doen.

Binnenkort ga ik een korte meditatie voor je opnemen die je gemakkelijk dagelijks kunt doen, om je hieraan te herinneren en je dagen steeds weer met de beste versie van jezelf te starten.

 

Maar eerst…De New Beginnings Weekend Actie

 

Dit weekend starten we eerst met een leuke New Beginnings actie, waarbij je tot en met dinsdag 12 januari 2021 15% korting krijgt op alle juweeltjes die in de New Beginnings shop staan (zoals de lotus ketting en de Tree of Life ketting). 

Gebruik de code Love21 en de korting wordt direct in je winkelmandje verrekend.

 

Happy New Beginnings!

Groet,

Maud

 

P.S. Ontvang jij de InTu Inspiration brief al?

schrijf je in en laat je inspireren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *