Hallo Tweelingen

Hallo Tweelingen 20 mei t/m 20 juni

21 Mei  is het begin van het openhartige sterrenteken tweelingen.

Tweelingen worden vaak omschreven als hartelijk, charmant, vriendelijk en gul met een scherpe intuïtieve intelligentie. Ze is de gangmaker op het feest, maar ze kan ook heel goed veranderingen in haar omgeving reflecteren en pessimistisch, tegendraads en zelfzuchtig worden als ze een moeilijke periode doormaakt.

Een tweeling houdt van : praten, nieuwe en ongebruikelijke dingen, afwisseling en veel projecten tegelijkertijd.
En heeft een hekel aan : het gevoel aan iets of iemand vast te zitten, sleur, alleen zijn en leren zoals op school.

Tweelingen zijn zachte, vriendelijke mensen, die intelligent zijn en een hoge energie hebben. Snelle denkers die zich makkelijk kunnen uitdrukken en problemen moeiteloos tackelen. In hun werk of met vrienden en familie zijn ze stabieler dan in een liefdesrelatie. Daardoor kunnen ze goed met collega’s opschieten en zijn het ook mensen die geliefd zijn bij klanten.
Ze zijn speelse types die lang jong te blijven.  En levensgenieters, die door bijna iedereen geliefd zijn.  Met een Tweeling gebeurt er eigenlijk altijd wel wat en zal je je in ieder geval nooit vervelen.

De kleuren die bij Tweeling horen zijn geel en zwart.  En de edelstenen die bij Tweeling zijn : aquamarijn, citrien, saffier, kwarts, tijgeroog, topaas.

Als je het over de geboortesteen van de maand Mei hebt is dit de groene Smaragd. Smaragd is de steen van de succesvolle liefde. Het zorgt voor fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. En versterkt eenheid, onvoorwaardelijke liefde, partnerschap en vriendschap.

Ben je een Tweeling die geboren is in de maand Juni dan brengt Maansteen jouw extra geluk.  Maansteen is de steen van de intuïtie. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt je bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie.

Er zijn ook best wat bekende mensen die Tweelingen zijn. Wist je bijvoorbeeld dat Koningin Victoria tweelingen was? Andere beroemde namen zijn : Merylin Monroe, Johnny Depp, Nicole Kidman, Angela Jolie, Morgan Freeman, Joh F Kennedy,  Che Guevara,  Paul McCartney, Heidi Klum en Venus Williams

 

Wie is jouw favoriete Tweeling en Wat is jouw sterrenteken?

 

Groetjes,

 

 

 

 

maud

 

 

 

bron : astroangels,thefamouspeople

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *