Hallo December Hallo 2020

Hallo December, Hallo 2020

Het is de tijd van gezellig (naar) binnen, kaarsjes aan, samen spelletjes doen en lekker koken. Sinterklaas, Yule en Kerst.

Astrologisch gezien staan we aan de wieg van een nieuw tijdperk (2020) met veel grote verschuivingen. Sterker nog, ik lees dat het tot 2021 het de meest fascinerende en transformerende tijd wordt die de mensheid ooit heeft gekend. Met planetaire standen die we de afgelopen 2000 jaar maar twee keer eerder hebben gezien.

Het vraagt om een reset voor alle sociale,economische en politieke systemen. Een magisch en ook een heel intens jaar.

Oude zaken die niet meer dienstbaar zijn aan de ontwikkeling van je ziel komen nu aan het licht. En dat kan lastig zijn want het vraagt om jezelf en de ander te vergeven, in je kracht te gaan staan en je af te stemmen op je intuïtie.

2020 is verbonden met het numerologische meestergetal 22. Het getal van de bruggenbouwer, die een brug slaat tussen de materiële en de spirituele wereld. Zo binnen zo buiten, zo boven, zo onder.

Op weg naar het vinden van een nieuwe vorm van gerechtigheid en eerlijkheid in de wereld, hebben we elkaar nodig.

Mooie uitdaging om….vooral in je hart te blijven en ook een heartfelt schouder voor anderen te kunnen zijn.

Time is now. Let love rule!

Groetjes,

Maud🙏

<3 follow your intuition <3

Groetjes,

 

 

 

Maud

P.S. Ben je opzoek naar een krachtige talisman voor jezelf of iemand anders die je in je hart gesloten hebt, kijk dan op onze speciale symbolen pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *