Hallo Boogschutter

 

Hallo Boogschutter 22 november – 21 december

 

22 November is het begin van het optimistische sterrenteken boogschutter. Boogschutter richt zijn of haar pijlen met veel plezier en enthousiasme altijd op de toekomst.

Jupiter is de grootste planeet in ons stelsel en staat voor uitbreiding en overvloed. Op dit moment staan zowel de zon als Jupiter in Boogschutter en dat zorgt voor een mooi energie boost met de focus op leren, plannen, reizen en avontuur.

De kleuren die bij Boogschutter horen zijn licht blauw en paars. En de edelstenen zijn : topaas, barnsteen, chrysocolla, jaspis, malanchiet, maansteen, tourmalijn en turquoise.

Boogschutter is een vuur teken. Ben je opzoek naar een blijvend en tijdloos cadeau met een diepere betekenis dan past een Vuurelement ketting hier heel mooi bij.

Of ga voor een prachtige geboortesteen van de maand november met het zonnige Citrien. Citrien is het kristal van geluk, rijkdom en overvloed.Het geeft vreugde en energie aan iedereen die haar ziet. Citrien draagt de kracht van de zon en voelt weldadig warm, comfortabel, creatief, activeert, geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid.

Ben je of ken je een Boogschutter die geboren is in de maand December dan brengt Turquoise extra geluk.  Turquoise is een efficiënte genezer die bekend staat om zijn beschermende en kalmerende eigenschappen. Het kristal stimuleert inzicht en creativiteit bij het oplossen van problemen en bevordert een vooruitziende blik.

En als je het over schutters hebt, er zijn ook best wat bekende mensen die schutters zijn. Wist je bijvoorbeeld dat Ludwig van Beethoven een Boogschutter was?
Andere beroemde namen zijn : Walt Disney, Winston Churchill, Tina Turner, Edith Piaf, Jimmi Hendrix, Taylor Swift, Brad Pitt en Jay Z.

Wat is jouw sterrenbeeld?

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

Maud

 

bron artwork :  tarot.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *