Gratis Rozenkwarts hartje

Gratis Rozenkwarts hartje

Bij iedere bestelling

 

De hele maand maart 2020 ontvang je bij iedere bestelling een lief gezuiverd rozenkwarts hartje.  Edelstenen nemen energie op en geven het naar behoefte weer af.
Plaats je een kristal in je kamer dan verandert de sfeer. Met een rozenkwarts in je praktijk ruimte voel je direct dat de energie zachter is.
Draag je een kristal op je lichaam dan is de energie nog directer.

Juist in het licht van de chaos die er in de wereld om je heen is en lijkt te zijn is het fijn om in je hart te blijven. Daarom heb ik besloten om bij iedere bestellingen een krachtig gezuiverd rozenkwarts hartje mee te verpakken. Je kan dit steentje makkelijk (in je bh) dagelijks bij je dragen.

Rozenkwarts is dé steen van de liefde. De energie van Rozenkwarts is heel zacht en helend en leert je om vanuit je eigen hart te leven. 

De tijd is hier om vooral JA tegen jezelf te zeggen en van jouw welzijn je prioriteit te maken. Wat jij doet, hoe klein dan ook, doet ertoe en maakt het verschil in de wereld.
Het rozenkwarts hartje ondersteund je hierbij. Misschien kan je een eet gewoonte veranderen, meer sport momenten inlassen en nog meer mensen trakteren op je glimlach?

Vermeld ‘hartje’ bij je bestelling en ik zorg er persoonlijk voor dat het hartje bij je pakje wordt mee verpakt.

 

Unleash your inner sparkle & keep shining!

 

Met liefde,

 

 

 

 

Maud

 

*De Giveaway actie is geldig tot en met dinsdag 31 maart of zolang de voorraad sterkt

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *