Gratis juweeltje bij iedere bestelling

 

Gratis Juweeltje bij iedere bestelling

Moederdag

Wat leven we toch in een bijzondere en uitdagende tijd. Samen staan we sterk en het is belangrijk om heel goed voor jezelf en elkaar te (blijven) zorgen.

Nog heel even en er staat weer een bijzondere dag voor de deur. 10 Mei is het Moederdag. Een prachtige dag waarop we ons ‘vrouw zijn’ met elkaar vieren.
En een fijne dag om alle moeders in de wereld te eren en blij te maken.

Voor deze gelegenheid hebben we de InTu Love Shop ingericht. Hier staan alle liefste tijdloze InTu cadeaus met een diepere betekenis bij elkaar staan.

Ieder juweeltje komt met een mooie omschrijving, is feestelijk verpakt en wordt gratis naar haar verstuurd. Ook doen we er een leuke Gratis Moederdag Love Kaart bij.
Kan je dit jaar zelf niet bij haar langs? Geef je tekst dan aan ons door bij je bestelling en wij schrijven het er persoonlijk met de hand voor je op.
Zo komt jouw liefde kant en klaar bij haar in de bus.

 

Met Gratis Juweeltje

Omdat we blij zijn dat je lokaal shopt en ons steunt tijdens deze uitdagende corona tijden doen wij nu tijdelijk een gratis* juweeltje bij iedere bestelling.
Wat het is dat is een verrassing.  Dat kan een InTu armband zijn die je eraan herinnert om vooral te blijven lachen, maar kan ook een paar mooie oorbellen, ring of ketting zijn.

Schrijf bij je bestelling ‘stayhealthy’ bij de opmerkingen en dan zorgen wij dat jouw juweeltje wordt mee verstuurd. En natuurlijk pakken we dit ook graag feestelijk voor je in.
Zo kan je kiezen of je het zelf houdt of cadeau geeft. En heb je zo iets moois vol betekenis voor jezelf en voor je moeder. Leuk toch?

Fijne Moederdag!

 

Groet,

Maud

 

* geldig tot 11 mei 2020 of zolang de voorraad strekt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *