Gratis Cadeau : Een Eye ketting voor jezelf

gratis cadeau voor jezelf

Gratis Cadeau : Een Goldfilled Eye ketting voor jezelf

Verrassing!

Hoe drukker en gekker het wordt in de wereld om ons heen, hoe belangrijker het is om het stuur van onze aandacht in eigen hand te houden en dicht bij onszelf en in ons hart te blijven.

Het boze oog of de Evil Eye is een fijn beschermingsschild tegen al het onaardige in de wereld. Hij voelt als een warme deken om je heen die je helpt om in je kracht te blijven staan. Het is een oud symbool wat naar voren is gekomen als het symbool van de mysticus in ons.

De beschermer van de kracht die diep in je ligt, klaar om te worden opgeroepen om deze wereld te veranderen en er een betere, liefdevollere plek van te maken. Verbonden met je intuïtie is het belangrijk dat we ons bewust zijn van deze enorme innerlijke kracht en deze ook gericht inzetten. Dat we leren om zorgzaam te zijn met de blik naar onszelf én de wereld om ons heen.

In alle geloven is het een beschermend teken. Het beschermt tegen invloeden van negatieve vibraties van buitenaf en herinnert je aan je eigen vrouwelijke kracht. Het brengt je geluk, liefde en overvloed.

Gratis cadeau voor jezelf

Bij iedere bestelling vanaf €199,- wordt de prachtige 14k/20 gold filled Eye ketting ter waarde van €69,95,-* automatisch aan je bestelling toegevoegd.

Dat het Oog je maar veel liefde, licht, geluk en bescherming mag brengen.

 

 

Maud

 

gratis eye ketting voor jezelf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *