Goldfilled Tree of Life kettingen

goldfilled tree-of-life-ketting

Goldfilled Tree of Life ketting

live life in full bloom

 

Het Tree of Life symbool of de levensboom is een krachtig levens symbool wat in vrijwel iedere cultuur voorkomt. Terwijl zijn takken ver naar de hemel rijken zitten de wortels stevig in de aarde.

Het is een prachtig sieraad en een persoonlijke talisman die staat voor het leven zelf, groei, wijsheid en een nieuw begin. Met een Tree of life of levensboom schenk je iemand een mooi leven.

Naast de one of a kind Swarovski Tree of Life kettingen, de goldfilled Tree of Life of de Geboortesteen ketting Tree of Life is er nu ook een grote Tree of Life aan een mooie lange ketting.

De mooie grote Tree of Life hanger is 24mm rond en gemaakt van verguld sterling zilver. Hij hangt aan een 75cm lange goldfilled ketting.  Goldfilled is een betaalbaar duurzaam alternatief voor echt goud. Het heeft dezelfde kwaliteit en uitstraling tegen een aanzienlijk voordeligere prijs.

Een Tree of Life is een bijzonder en persoonlijk cadeau voor jezelf, jouw lief of een nieuwe moeder! Een tijdloos juweeltje wat je in je hart sluit en wat je steeds weer opnieuw inspireert!

 

Bestel jouw Tree of Life ketting hier >

 

Groetjes,

Maud

 

 

 

 

 

 

schrijf je in en laat je inspireren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.