Geslaagd Shop voor de mooiste betekenisvolle cadeaus

Geslaagd Shop voor de mooiste betekenisvolle cadeaus

Ken jij iemand die je dierbaar is en die op 12 juni hoort dat ze geslaagd is?  En zoek je een betekenisvol sieraad wat haar steeds weer aan dat bijzondere moment zal herinneren Kijk dan snel even in de speciale Geslaagd Shop.

Ik weet nog goed hoe ik me voelde toen ik geslaagd was en hoe ik het sieraad wat ik toen kreeg tot vandaag nog koester. Het is cliché maar het is en blijft een belangrijk moment in je leven, het kenmerkt het begin van een hele nieuwe tijd.

krachtige symbolen voor een nieuwe start

In mijn collectie heb ik verschillende symbolen die deze nieuwe start symboliseren.

De 20/14kt goldfilled Tree of Life of levensboom ketting is er zo een. Misschien is het zelfs wel  het allerleukste cadeau om te geven en te krijgen als je geslaagd bent.follow your heart gift set

Het is een tijdloos geschenk wat de diepere betekenis van wijsheid, kracht, gronding, groei en een nieuw begin in zich draagt. In feite wens je haar hiermee een gelukkig leven toe en veel wijsheid op haar pad. De ketting komt met een mooie omschrijving van haar betekenis en is feestelijk verpakt zodat je het direct cadeau kunt doen.
Wat ook leuk is, is om er een losse geboortesteen van haar geboortemaand aan toe te voegen.

Maar ook een Lotus symbool of een Ster voor de ster die je bent is natuurlijk een prachtige talisman om te koesteren.

Alle leukste afstudeer cadeautjes met een diepere betekenis hebben we voor je bij elkaar gezet in de Geslaagd Shop.
Stuk voor stuk blijvende sieraden met een verhaal. Echte talismannen om haar steeds weer aan deze bijzondere mijlpaal te herinneren en ondersteunen op haar weg.

Ken jij iemand die je dierbaar is en die op 12 juni slaagt?  En zoek je een betekenisvol sieraad wat haar steeds weer aan dat bijzondere moment zal herinneren?

Kijk dan snel even in de speciale Geslaagd Shop!

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

Maud

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *