Verzendingen tijdens de feestdagen

 

Sinterklaas en Kerst zijn altijd drukke tijden voor webshop en postbezorgers.  Bestel dan ook op tijd zodat je zeker weet dat je pakje er ook op tijd is.

Gezien de drukte, worden er door ons vanaf  woensdag 22 t/m vrijdag 31 december géén bestellingen verzonden. Bestellingen na 22 december 16:00 worden vanaf 4 januari 2021 op volgorde van binnenkomst  weer verstuurd.

Meestal levert PostNL de volgende (werk)dag maar gezien de drukte doen ze er iets langer over.  Bestel je sinterklaascadeau uiterlijk 29 november en je kerstcadeau uiterlijk 21 december. Dan zou het toch goed moeten komen qua leveringen. PostNL hanteert momenteel 4 a 5 dagen levertijd. Wil je op de hoogte worden gehouden van je levering kies dan voor verzending met track and trace. Op deze manier kun je je brievenbuspakje altijd volgen en is de kans veel kleiner dat het per ongeluk tussen de gewone post verdere vertraging oploopt.

 

Mocht je niet weten wat te kiezen? Dan is een cadeaubon altijd een goed idee. Ze zijn twee jaar geldig en worden feestelijk als cadeau verpakt. Ook hier doen we weer zo’n leuk gouden kerstkaartje voor je bij. Alles voor een gezellige Kerst.

 

Heb je vragen of speciale verzoeken, neem dan gerust even contact met ons op.

 

We wensen je alvast een hele fijne  feestdagen!

 

 

Groetjes,

 

 

 

maud